Godset-treneren: - Vi var det beste laget

Og RBK-treneren var overrasket over egne spilleres prestasjon.

TRONDHEIM (Dagbladet): Selv om de ikke skapte all verdens med store sjanser, spilte Godset en fotball som gjorde treneren stolt.

- Det at vi får scoringen til slutt var en konsekvens av at vi var det beste laget i dag. Vi tar hele tiden ballen fra Rosenborg, og har ballen mer enn de i kampen. En veldig bra prestasjon av oss, sier David Nielsen.

Like fornøyd var ikke Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen, som likevel mener de burde vunnet kampen.

- At de fikk 1-1 var kanskje greit nok, men etter den scoringen var vi klart nærmest seieren, sier Ingebrigtsen.

- Overraskende upresise
Spesielt fornøyd med det som ble prestert utpå gresset var han imidlertid ikke.

- Nei, vi ga fra oss initiativet en periode, og vi var overraskende upresise i dag. Vi skal heller ikke gi dem den overgangen som ga 1-1, det skal ikke skje og er for dårlig av oss. Nei, dette var ikke noen strålende RBK-dag, sier RBK-treneren.

Men tross variabelt spill hadde Rosenborg flest målsjanser og kunne punktert kampen før spisskjempen Peter Kovacs kriget inn 1-1 da det gjenstod 11 minutter.

FORTJENTE MER ENN DE FIKK: David Nielsen, her med målscorer Peter Kovacs, mener Godset var bedre enn serieleder Rosenborg i kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FORTJENTE MER ENN DE FIKK: David Nielsen, her med målscorer Peter Kovacs, mener Godset var bedre enn serieleder Rosenborg i kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

- Klart vi skulle vunnet denne kampen. Vi har sjanser til å score både 2-0 og 3-0, men er dessverre ikke like effektive i dag som vi har vært i de to første kampene, sier Rosenborgs målscorer Tobias Mikkelsen.

Han syntes likevel det var en underholdene kamp mellom to gode lag.

- Strømsgodset er et godt lag som spiller god fotball og trykker oss i perioder. Men det er likevel skuffende at vi ikke sikrer oss alle poengene i kveld, sier dansken, som var vraket i serieåpningen, men som har kommet inn på laget og scoret i de to siste kampene.

Kovacs-mål
Mikkelsen scoret da han fikk ballen i bakrom da Rosenborg vant andreballen etter en dødball. Mikkelsen var rolig, brukte et par ekstra tideler på å vente ut keeper før han satte ballen i korthjørnet bak Espen Bugge Pettersen.

1-1 kom etter en god overgang fra Strømsgodset. Florent Hanin fikk fritt spillerom på venstresiden og gjennom feltet stormet innbytter Peter Kovacs. Pasningen var perfekt og Kovacs fikk tåa på ballen og sendte den i målet.