FRISKMELDT:  Bjørn Petter Ingebretsen er tilbake på treningsfeltet. Her fra 3-1-seieren mot Lillestrøm tidligere i år. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FRISKMELDT:  Bjørn Petter Ingebretsen er tilbake på treningsfeltet. Her fra 3-1-seieren mot Lillestrøm tidligere i år. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Godset-treneren friskmeldt etter hjerteinfarkt

Takker for støtten.

(Dagbladet): Strømsgodsets trener, Bjørn Petter «BP» Ingebretsen ble for en drøy måned siden lagt inn på sykehuset etter et hjerteinfarkt.

Det var etter at treneren oppsøkte klubblegen at han umiddelbart ble sendt videre til Rikshospitalet for videre vurdering.

Der ble det klart at BP ikke trengte operasjon, men han har siden hendelsen vært sykmeldt. Nå returnerer han til treningsfeltet.

Det er Strømsgodset som skriver på sin nettside i dag at BP er friskmeldt. Likevel vil han ikke returnere fullt med en gang, men at det nå vil være en gradvis tilbakeføring.

- BP kommer ikke til å være til stede på feltet hver eneste dag. Men han vil ta del i møter og forberedelser med trenerteamet og spillere, og er igjen klar til å lede laget i kamp. Den første kampen med BP tilbake på sidelinja, er enten i tredje kvalikrunde på bortebane i Europa League (hvis vi slår ut SønderjyskE) - eller hjemmekampen mot Stabæk 31. juli, skriver klubben.

- Betryggende

Thomas André Ødegaard er mannen som har ledet laget mens BP har vært borte. Hovedtreneren selv sier dette har vært betryggende.

- Laget har vært i de beste hender, men det er ikke overraskende i det hele tatt. Det er så mye kunnskap og erfaring i dette teamet, der vi jobber sammen mot et felles mål. Veldig betryggende for meg å vite at alt går på skinner når man først havner i en situasjon der man ikke får vært til stede, sier BP.

Nå er han motivert for den siste halvdelen av sesongen, og er glad for å vite at Strømsgodset fortsatt har masse å gå på. Etter sykdomsperioden takker han også for støtten og omtanken han har fått.

- Det har vært masse støttemeldinger og blomster, og det varmer skikkelig. Jeg vil takke alle som en. Jeg er også veldig takknemlig for den kyndige behandlingen og oppfølgningen jeg har fått denne perioden.