SYKEMELDT: Bjørn Petter Ingebretsen opplever bivirkninger med hjertemedisinen han tar, og er sykemeldt på ny. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SYKEMELDT: Bjørn Petter Ingebretsen opplever bivirkninger med hjertemedisinen han tar, og er sykemeldt på ny. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Godset-treneren sykemeldt på ubestemt tid

Opplever ubehag fra hjertemedisinen.

(Dagbladet): Bjørn Petter Ingebretsen var tidligere i sommer sykemeldt i fem uker etter et hjerteinfarkt. Han kom tilbake på jobb i slutten av juli og ledet Strømsgodset mot Brann og Stabæk, men er igjen blitt sykemeldt. Denne gang på ubestemt tid.

Det skriver Strømsgodset på sin hjemmeside.

– Bjørn Petter er friskmeldt rent hjertemessig, men opplever ubehag av medisineringen. Derfor er han på ny fullt sykemeldt, og denne gangen setter vi ikke noe tidsbegrensning på det, sier klubblege Erik Dag Knudsen til godset.no.

På nettsiden kan man lese at treneren følte seg i god form den første uken tilbake på jobb, men har gradvis blitt dårligere grunnet bivirkninger av hjertemedisinene.

Thomas André Ødegaard leder laget frem til situasjonen rundt Ingebretsen er avklart.

Ingebretsen har vært ansatt i Strømsgodset siden 2005. Han overtok som hovedtrener 26. mai 2015 etter at David Nielsen fikk sparken.