Godset-treneren vet ikke om han sitter trygt etter stortap

Tar ingenting for gitt.

• FK Haugesund - Strømsgodset 4-0 (2-0)

HAUGESUND (Dagbladet): Strømsgodset gikk på en ordentlig smell da de besøkte Haugesund søndag kveld.

Hjemmelaget ga seg ikke før de hadde scoret fire ganger mot seriemesterne fra 2013. Trener David Nielsen sier at han ikke føler seg sikker på at hans egen posisjon er trygg.

- Det må andre vurdere. For oss handler det om å fortsette å utvikle laget. Vi må ønsker å fortsette å spille god fotball, sier han og fortsetter: 

- Jeg vet ikke om jeg sitter trygt. Jeg jobber med fotball. Om en ønsker å være trygg i jobben sin må en finne seg noe annet å drive med, sier dansken.

Misfornøyd Treneren var naturligvis heller ikke i overkant glad etter tapet. 

- Dette er veldig tungt. Den andre scoringen før pause gjør det vanskelig for oss. Vi åpner oss enda mer i andre omgang og da blir vi straffet bakover.

Ungt mannskap Nielsen peker på en ung stall som en av grunnene til at resultatene ikke har gått drammensernes vei denne sesongen.

- Stallen vår er enda yngre i år enn det den var i fjor. Vi mangler også litt av den tryggheten vi har hatt tidligere. Vi ønsker å kunne spille fotball i 90 minutter mens vi føler at vi har god kontroll, avslutter den tidligere angriperen.

Usikker på fremtiden: David Nielsen tar ingenting for gitt etter at Strømsgodset tapte 4-0 for Haugesund søndag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Usikker på fremtiden: David Nielsen tar ingenting for gitt etter at Strømsgodset tapte 4-0 for Haugesund søndag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer