Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Godset trillet ball i hatt med oss til tider

Grindhaug fornøyd etter heldig FKH-poeng i Drammen.

• Strømsgodset - Haugesund 3-3 (1-2)

DRAMMEN (Dagbladet): Både Strømsgodset og Haugesund åpnet årets serie med én seier og ett tap. Laget fra Drammen har hatt et godt tak på Haugesund og sto med fire strake seire på hjemmebane mot dagens motstander, og kom nær den femte.

Men to mål av Nikola Djurdjic og ett av Tor Arne Andreassen sørget for at Haugesund klarte 3-3.

Adama Diomande, Ola Kamara og Peter Kovacs scoret målene til Strømsgodset. Sistnevnte ga drammenserne ledelsen for første gang i kampen med bare fire minutter igjen å spille, bare for å se at Haugesund gikk rett opp og utliknet.

Etterpå følte FKH-trener Jostein Grindhaug seg som en heldig mann.

- Det føles selvsagt godt, for det er et godt lag vi møter, og som triller ball i hatt med oss til tider. Jeg er glad og godt fornøyd med det ene poenget. Godset er gode til å få til kombinasjoner og spiller oss ut til tider. Derfor ser vi verre ut enn det jeg ønsker at vi skal gjøre. Likevel klarer vi å kjempe oss inn igjen. Heldigvis kommer man langt med moral og ryggrad også, oppsummerer Grindhaug.

Gjestene startet best Haugesunds Tor Arne Andreassen fikk kampens første sjanse etter to minutter.. Han fikk ta ned ballen inne i feltet, vendte bort en Godset-forsvarer, men skuddet gikk rett utenfor målet til Adam Larsen Kwarasey.

Bare to minutter senere ble Alexander Søderlund spilt gjennom og spissen forsøkte en lobb fra rundt 16 meter. Avslutningen gikk rett over Godset-målet.

GODT FORNØYDE: De få som hadde tatt turen fra Haugesund til Drammen fikk god valuta for pengene, og kunne feire et noe heldig poeng sammen med Tor Arne Andreassen (t.v.) og Haugesund-spillerne etter den seine utlikningen.Foto: Robert Christensen Digitalsport
GODT FORNØYDE: De få som hadde tatt turen fra Haugesund til Drammen fikk god valuta for pengene, og kunne feire et noe heldig poeng sammen med Tor Arne Andreassen (t.v.) og Haugesund-spillerne etter den seine utlikningen.Foto: Robert Christensen Digitalsport Vis mer

Deretter var det hjemmelaget som skulle få to store sjaner. Først Ola Kamara som nesten fikk pirket inn ballen på bakre stolpe etter et innlegg. Rett etterpå skjøt Muhammed Abu fra rundt 20 meter. Haugesund-keeper Per Morten Kristiansen fikk slått til corner.

Etter et kvarter fikk Godset og Diomande en kjempesjanse. Øyvind Storflor la ballen inn til Diomande som var helt alene foran mål. Utrolig nok gikk ballen rett til Haugesund-keeper Kristiansen som lå nede på bakken.

Djurdjic-dobbel Kjempemissen skulle straffe seg for vertene, og bare minuttet senere fikk Haugesund frispark ute på høyresida. Ballen ble slått hardt inn på første stolpe, og der dukket Nikola Djurdjic opp og forlenget ballen inn i Godset-målet.

Dermed sto det 0-1 i Drammen.

Men Godset skulle slå tilbake. Etter 33 minutter slo Godset-stopper Lars Sætra en lang ball i bakrommet, og kjempebrøler i Haugesund-forsvaret gjorde at Diomande fikk skyte ballen i det åpne målet. Haugesund-stopper Umaru Bangura og Per Morten Kristiansen rotet det til, og Bangura sparket ballen rett i beina til Godset spissen.

Det var en ny frisparksituasjon som skulle sende Haugesund i ledelsen. Bortelaget fikk frispark på 25 meter og Martin Bjørnbak sendte i vei en kanonkule som Larsen Kwarasey så vidt fikk slått unna. På returen var Djurdjic frampå og satte inn sitt andre mål for dagen.

Etter 42 minutter var det gjestene som ledet 2-1 på Marienlyst, og kunne gå til pause med med ledelse.

Strømsgodset kom tilbake etter pause, og Ola Kamara skaffet hjemmelaget et straffespark etter 56 minutter. Spissen falt i en duell med Vegard Skjerve inne i feltet og dommer Espen Berntsen pekte på straffemerket.

Kamara tok straffen selv, og utliknet til 2-2.

Kovacs-mål Godset styrte det meste etter pause, men Haugesund forsvarte seg bra. Innbytter Peter Kovacs fikk en kjempesjanse ni minutter før slutt etter en flikk fra seks-sju meter, men avslutningen gikk utenfor.

Rett etterpå skulle Kovacs derimot treffe mål. Øyvind Storflor slo et fantastisk innlegg til spissen som nærmest løp ballen i mål til 3-2.

Men Haugesund slo kjapt tilbake, og nærmest ut av ingenting banket Tor Arne Andreassen inn 3-3 fra skrått hold. Da var det spilt i 86 minutter.

- Det er surt. Det virker som vi fortsatt feirer (ledermålet). Det tok ikke ett minutt engang før de var oppe igjen. Vi skapte 1000 sjanser, men Per Morten (Kristiansen) var god i dag, sier Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey.

Ingen av lagene klarte å avgjøre i sluttminuttene og lagene delte poengene i Drammen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling