<strong>FORTVILER:</strong> Strømsgodsets Kim Madsen fortviler etter 2-2-scoringen til danskene som sendte drammenserne ut av europaligaen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FORTVILER: Strømsgodsets Kim Madsen fortviler etter 2-2-scoringen til danskene som sendte drammenserne ut av europaligaen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Godset ute av europaligaen etter ekstraomganger

Europaligaeventyret over for Strømsgodset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Strømsgodset - Sønderjyske 2-2 (3-4 sammenlagt)

Strømsgodset klarte ikke å avansere fra europaligaens 2. kvalifiseringsrunde etter at Sønderjyske scoret på overtid i annen ekstraomgang. Stillingen etter ordinær tid var 2-1 til drammenslaget.

Muhamed Keita, som er i sitt livs form, ble den store helten for hjemmelaget i ordinær tid med sine to scoringer. Etter 17 minutter smalt han til fra 20 meter og satte ballen i nota.

To minutter etter pause ble han servert en gavepakke fra Sønderjyske-kaptein Kanstrup som serverte Keita på åpent mål. Keita gjorde ingen feil og sendte Godset opp i 2-0.

De danske gjestene reduserte og sikret ekstraomganger etter 68 minutter ved Mikael Uhre.

I ekstraomgangene hadde Petter Vaagan Moen muligheten til å sende Strømsgodset et langt steg videre, mens hans volleyforsøk ble blokkert av en Sønderjyske-forsvarer.

Hjemmelaget hadde flere muligheter til å score i andre ekstraomgang, men verken forsøket til Jonathan Parr eller Marcus Pedersen snek seg over streken.

I det kampen gikk mot straffesparkkonkurranse, dukket Troels Kløve opp og satte inn 2-2 for Sønderjyske. Dermed er europaligaeventyret over for Strømsgodset.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer