Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Godset ute etter Dos Santos og Olsen

Vil styrke backrekka med spillere fra rivaler på Østlandet.

Strømsgodset er tynt besatt defensivt. Klubben snuser nå på Stabæks Inge André Olsen og Vålerengas Freddy dos Santos.

Ifølge dt.no skal Strømsgodset hente inn én ny forsvarsspiller. Om det blir en back eller midtstopper er ikke avgjort, siden Alexander Aas kan spille i begge posisjoner.

- Vi har et behov i forsvar. Vi er noe tynt besatt og trenger mer kvalitet, sier sportssjef Jostein Flo.

Godset er ute etter en spiller som går rett inn og forsterker den bakre fireren, men er klar over prislappen på norske spillere. Derfor kan det være aktuelt å leie.

Inge André Olsen sliter med å spille seg til fast plass i Stabæk. Han var også utleid til Start den siste halvdelen av fjorårssesongen. Dos Santos går en tøff sesong i møte, og får, til tross for anvendelighet, en tøff jobb med å spille seg inn på Oslo-laget.

- Leie er en god løsning, i hvert fall så lenge det er så dyrt å kjøpe. Leie blir mer aktuelt fordi spillere kan bli dårlige investeringer grunnet den høye prisen, fortsatte Flo.

Strømsgodset jobber også med å hente inn en ny midtspiss. Klubben ser først og fremst til Afrika og Sør-Amerika.

(NTB)

INTERESSE FRA DRAMMEN: Freddy Dos Santos er i kikkerten til Strømsgodset, skriver lokalavisa i Drammen i dag. Her fra fjorårets møte mellom VIF og Godset. Foto: Scanpix
INTERESSE FRA DRAMMEN: Freddy Dos Santos er i kikkerten til Strømsgodset, skriver lokalavisa i Drammen i dag. Her fra fjorårets møte mellom VIF og Godset. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media