Godset vil følge Rosenborgs svin-oppskrift.

Tar ut superspissene.

(Dagbladet.no): Daniel Nannskog kalte Vidar Riseth et svin av beste sort etter Stabæks tap for Rosenborg.

Veteranen hadde brukt erfaring, vinnervilje og et og annet tjuvtriks for å gjøre kampen så lite komfortabel som mulig for Stabæks superspisser. Og det virket. Verken Nannskog eller spissmakker Veigar Pall Gunnarsson klarte å hevde seg i kampen, som endte 3¬¬–0 til RBK.

I dag spiller Stabæk kvartfinale i cupen, borte mot Strømsgodset, og i Drammen er spillerne klare på hva som skal til for å stoppe superduoen fra Bærum.

– Veigar må ut av kampen. Han er en meget viktig spiller for Stabæk og må ikke få plass. Jeg tror mye er gjort hvis vi klarer å få drept pasningsspillet til Pall, sier SIF-spiss og tidligere Stabæk-spiller Thomas Finstad til Drammens Tidende.

Veteranforsvarer Alexander Aas er enig.

– Vi må bare klinke til fra start, både på Pall Gunnarsson og Alanzinho. Begge er nøkkelspillere. Alanzinho må tas før han får ballen, og han må ikke få rom. Han er veldig flink til å sette fart og utfordre en mot en, sier Aas.

VIL FRUSTRERE: Godset vil frustrere Stabæks angripere ved å presse dem hardt og høyt. De to lagene møtes på Marienlyst i dag, til kvartfinale i cupen. Foto: ARNT E. FOLVIK
VIL FRUSTRERE: Godset vil frustrere Stabæks angripere ved å presse dem hardt og høyt. De to lagene møtes på Marienlyst i dag, til kvartfinale i cupen. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer