Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Godset vil ha Elabdellaoui også i 2012

Imponert over City-ungguttens innsats.

GJORDE INNTRYKK: Aalesunds Jonathan Parr (t.v) i duell med Omar Elabdellaoui. Strømsgodset vil gjerne ha sistnevnte tilbake når det passer.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
GJORDE INNTRYKK: Aalesunds Jonathan Parr (t.v) i duell med Omar Elabdellaoui. Strømsgodset vil gjerne ha sistnevnte tilbake når det passer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strømsgodset var godt fornøyd med Omar Elabdellaouis innsats i vårsesongen. Drammenserne håper å få låne Manchester City-spilleren også neste sesong.

- Jeg ønsker sterkt å få tilbake Omar. Han var en viktig spiller i gruppa og passet veldig godt inn i klubben, sier SIF-trener Ronny Deila til Drammens Tidende.

19-åringen avsluttet nylig låneoppholdet på grunn av et brudd i foten. Først i september er det ventet at midtbanespilleren er tilbake i spill.

Trolig er først åpning for en SIF-retur for Elabdellaoui i januar 2012, så sant spilleren og Manchester City ønsker det.

(NTB)