Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Godt å se at John er frisk og klar

Brede Hangeland fant noe å glede seg over da Fulham tapte mot Aston Villa.

(Dagbladet.no): Brede Hangeland og Fulham tapte 0-2 mot Aston Villa i går kveld.

Etter kampen gledet han seg over John Carew, mest på landslagets vegne. Norge-spissen har vært skadd og syk, men fikk en 18 minutter som innbytter for Villa.

- Det er godt å se at Carew var frisk og klar, sier Hangeland som i Canal Plus-intervjuet trekker fram nordmannen som en av de verste han kan møte på en fotballbane.

- Han er er god, (Gabriel) Agnohnlahor, men John er en av de vanskeligste å møte.

Lørdag spiller Hangeland og Carew sammen for Norge mot Island. Fire dager etter besøker Makedonia Ullevaal stadion.

Hvis VM-håpet skal overleve må Norge ta full pott, og Hangeland tror på seks poeng.

- Det er to kamper som er fullt mulig å vinne, vi fikk en mulighet ved å slå Skottland, sier Hangeland.

Fulham har tatt tre poeng av ni mulige i Premier League-åpningen. Stopperen finner trøst i at det ikke ble flere poeng i samme møter forrige sesong, og da endte det med e-cupplass og 7. plass.

- Det er ingen krise, men vi skulle selvfølgelig ha ønsket oss flere poeng.

Siddisen mener Fulham som en mindre klubb bare har ett viktig mål for sesongen.

- Utgangspunktet for oss er å holde plassen. Det var det i fjor, og det er det i år. Forhåpentligvis klarer vi det tidlig.

LA PÅ TIL 2-0: Gabriel Agbonlahor scoret Villas andre mål, men Hangeland synes Carew er mer vanskelig å stoppe. Foto: EPA/NICK WILKINSON
LA PÅ TIL 2-0: Gabriel Agbonlahor scoret Villas andre mål, men Hangeland synes Carew er mer vanskelig å stoppe. Foto: EPA/NICK WILKINSON Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling