Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Godt å spille

Frode Olsen holdt i går målet reint i sin første offisielle kamp for Sevilla på et halvt år. - Det er godt å se at man er fotballspiller igjen, sa han etter kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frode Olsen har ikke spilt førstelagsfotball for Sevilla siden serieinnspurten sist sesong. Etter et halvt år på benken i Spania fikk han endelig sjansen igjen fra start mot Osasuna i går.

Og nordmannen holdt buret reint i comebacket.

Fornøyd

- Jeg har ikke stått i mål på en stund, og jeg er godt fornøyd med det jeg gjorde i dag. Selv om jeg ikke var overarbeidet, hadde jeg et par fine redninger, sier Olsen til Dagbladet.

- Jeg har hele tida trivdes i Sevilla, men det er klart det er lettere når man ser at man er fotballspiller igjen, sier han.

Viktig

Olsen legger stor vekt på at han igjen fikk tillit fra start, selv om han vet at førstekeeper Antonio Notario snart kan være tilbake fra skade.

- Det er viktig for framtida mi i Sevilla at de får se meg spille. Jeg har hele tida hatt tro på meg sjøl, stått på og arbeidet hardt for å være beredt dersom jeg skulle få sjansen fra start, sier han.

HOLDT BURET REINT: - Jeg har ikke stått i mål på en stund, og jeg er godt fornøyd med det jeg gjorde i dag, sier Frode Olsen til Dagbladet.
Hele Norges coronakart