- Godt gjort av oss å holde på ham så lenge

Ferguson om Ronaldo. Dagens frekkeste erstatter-rykte: Fernando Torres.

VILLE BORT: Alex Ferguson medgir at Cristiano Ronaldo ville forsvunnet før eller seinere uansett, og mener det var godt gjort av United å holde på ham helt til i sommer. Nå fortsetter Ferguson jakten på troféer uten portugiseren, men med en feit lommebok. Foto: Toru Hanai, Reuters/Scanpix
VILLE BORT: Alex Ferguson medgir at Cristiano Ronaldo ville forsvunnet før eller seinere uansett, og mener det var godt gjort av United å holde på ham helt til i sommer. Nå fortsetter Ferguson jakten på troféer uten portugiseren, men med en feit lommebok. Foto: Toru Hanai, Reuters/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet.no): Alex Ferguson medgir at han ville mistet Cristiano Ronaldo før eller siden uansett.

For første gang siden nyheten om at United har godtatt et bud på 830 millioner fra Real Madrid sprakk i starten av uka, har United-manageren kommentert saken.

- Han ville bort, så enkelt er det. Han ville forsvunnet før eller senere. Det er godt gjort av oss å holde på ham så lenge, sier skotten til The Mail on Sunday.

Avisa har fått tak i Ferguson som for tida ferierer i Sør-Frankrike. De skriver også at Ferguson nå må innse at han mister Carlos Tevez til byrivalen Manchester City.

Sunday Mirror skriver at Tevez er enig med City om en ukelønn på 1,5 millioner kroner - angivelig langt mer enn det United vil tilby ham.

- Vil kjøpe Torres
De britiske avisene kappes i å presentere de heftigste ryktene om hvem United skal bruke alle millionene på.

Det aller frekkeste forslaget serverer Sunday Express, som skriver at Ferguson vil gå etter erkerivalen Liverpools superstjerne Fernando Torres.

De skriver at Ferguson vet at et bud på 415 millioner kroner - 40 millioner pund,  halve prisen for Ronaldo - må vurderes seriøst av Liverpool som har pengeproblemer.

The People lanserer en annen, og kanskje mer sannsynlig spansk United-kandidat: David Silva i Valencia.

Avisa skriver at Uniteds speidere har fulgt Valencia-spilleren tett siden desember, og at Ferguson skal være imponert over det han har lært om Silva som kan spille både flanke og hengende spiss.

Derby om Eto'o
Samtidig er klubben interessert i Valencias målmaskin David Villa, men Real Madrid er favorittene til å sikre seg også ham.

The Times skrev i går at Ferguson har forhørt seg hos Barcelona om muligheten for å kjøpe Samuel Eto'o.

Kameruneren står øverst på ønskelista til Manchester City, men om United satser på ham, vil de gi naboklubben hard kamp om signaturen til spilleren som scoret det første målet mot United i årets Champions League-finale.

FREKKIS: Avisa Sunday Express mener å vite at Alex Ferguson vil forsøke å kjøpe Liverpools stjernespiss Fernando Torres. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
FREKKIS: Avisa Sunday Express mener å vite at Alex Ferguson vil forsøke å kjøpe Liverpools stjernespiss Fernando Torres. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer