- Godt gjort av oss å holde på ham så lenge

Ferguson om Ronaldo. Dagens frekkeste erstatter-rykte: Fernando Torres.

VILLE BORT: Alex Ferguson medgir at Cristiano Ronaldo ville forsvunnet før eller seinere uansett, og mener det var godt gjort av United å holde på ham helt til i sommer. Nå fortsetter Ferguson jakten på troféer uten portugiseren, men med en feit lommebok. Foto: Toru Hanai, Reuters/Scanpix
VILLE BORT: Alex Ferguson medgir at Cristiano Ronaldo ville forsvunnet før eller seinere uansett, og mener det var godt gjort av United å holde på ham helt til i sommer. Nå fortsetter Ferguson jakten på troféer uten portugiseren, men med en feit lommebok. Foto: Toru Hanai, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Alex Ferguson medgir at han ville mistet Cristiano Ronaldo før eller siden uansett.

For første gang siden nyheten om at United har godtatt et bud på 830 millioner fra Real Madrid sprakk i starten av uka, har United-manageren kommentert saken.

- Han ville bort, så enkelt er det. Han ville forsvunnet før eller senere. Det er godt gjort av oss å holde på ham så lenge, sier skotten til The Mail on Sunday.

Avisa har fått tak i Ferguson som for tida ferierer i Sør-Frankrike. De skriver også at Ferguson nå må innse at han mister Carlos Tevez til byrivalen Manchester City.

Sunday Mirror skriver at Tevez er enig med City om en ukelønn på 1,5 millioner kroner - angivelig langt mer enn det United vil tilby ham.

- Vil kjøpe TorresDe britiske avisene kappes i å presentere de heftigste ryktene om hvem United skal bruke alle millionene på.

Det aller frekkeste forslaget serverer Sunday Express, som skriver at Ferguson vil gå etter erkerivalen Liverpools superstjerne Fernando Torres.De skriver at Ferguson vet at et bud på 415 millioner kroner - 40 millioner pund,  halve prisen for Ronaldo - må vurderes seriøst av Liverpool som har pengeproblemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer