Godt nytt ball-år

Fotballen er gjennomsiktig og den har Morten Pedersen sett inn i og tvers igjennom. Her har du fotballåret 2002. Hvor overraskelsene, det forutsigbare og konfliktene står i kø. Du tror det ikke engang når du har lest det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JANUAR: Arne Scheie er i sin 30. hoppuke. Hvilket betyr 30 nyttårsfeiringer med leggetid klokka 00.01 i det nye året. «Etter så mange år i bransjen har Jon (Herwig) og jeg, sjøl om Jon i sannhetens navn drøyer nyttårsnatta et par døgn lenger enn det jeg gjør, lært oss viktigheten av å sette nedslag» - sier nasjonens ballguru mens han sitter og bryr seg mindre om norske plasseringer. Scheies K-punkt denne hoppuka er at han ennå ikke har fått NRK-beskjed om at han skal til VM 2002. Han vet bare at han skal kommentere åpningskampen og en av semifinalene. Sansynligvis fra en kjeller.

Rosenborg er for første gang på fire år ikke med i Maspalomas Cup på Gran Canaria. Det betyr treninger i ABRAhallen, som ikke helt er det samme.

- Det e itj lys, det e itj varme og hain Åge Alexandersen ork æ itj, sier Eggen.

Semb tar Norge C til Portugal, vinner turneringa og 25. januar er det EM-trekning. Gruppe 5 blir som følger: England, Ukraina, NORGE, Island, Moldova, Færøyene.

- Bra trekning, jeg har al ltid ønsket å komme til Wembley, sier Semb på NRK-direkten. «Det skulle du tenkt på før,» skriver avisene dagen etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer