Telenor Norge, Canal Digital og TV 2:

Godt nytt for fotballinteresserte

Nærmere en million nordmenn får nå tilgang til TV 2 Sport 1 etter at Telenor Norge og Canal Digital ble enig med TV 2 om avtale.

TILGANG: Norske TV-kunder og fotballfans kan nå glede seg over å tilgang til TV 2 Sport 1 kommende sesong. Foto: Nigel French / PA Photos
TILGANG: Norske TV-kunder og fotballfans kan nå glede seg over å tilgang til TV 2 Sport 1 kommende sesong. Foto: Nigel French / PA Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rett før den internasjonale fotballsesongen sparker i gang, har Telenor Norge og Canal Digital forhandlet seg fram til en ny, lukrativ avtale for kundene sine.

Fra august av vil 950.000 TV-kunder få tilgang til TV 2 Sport 1, som viser attraktive fotballkamper fra Champions League, Europa League, landslagsfotball i Nations League og Premier League, i tillegg til annen sport som ishockey, håndball og sykling.

- Vi er veldig glade for å løfte sportstilbudet til kundene ytterligere. Timingen er god, rett før seriestarten i Premier League og ny sesong av europaligaene. Med TV 2 Sport 1 får vi nå på plass et komplett sportsinnhold og styrker vårt totale TV-tilbud, sier Camilla Amundsen, leder for TV i Telenor Norge, og Bjørn Ivar Moen, CEO i Canal Digital.

De som har pakkene vil nå få se to Champions League-kamper hver runde, Tippekampen fra Premier League hver lørdag, landskamper, Europa League, samt en del ishockey, håndball og sykling.

Artikkelen fortsetter etter videoen.

Gjelder for disse kundene:

Det vil si at Telenor og Canal Digital også kan fortsette å tilby TV 2 Sport Premium og Premier League til sine kunder, samtidig som TV 2 vil fortsette å utvikle sportskanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer