Godtar mindre penger for Riise

Aalesund FK er villige til å godta en mindre kontantbetaling og videre opsjoner for å sikre John Arne Riises overgang fra Monaco og Fulham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Riise har allerede blitt enig med Fulham om sin personlige avtale, og klubbene er enige om en overgangssum på 40 mill. franske franc (49 mill. kroner) for 20-åringen.

Men Aalesunds konktraktfestede krav om drøyt ni mill. kroner, 25 prosent av videresalgssummen, holdt på å stoppe avtalen. For ifølge Monaco er det Fulham som må betale summen - i tillegg til de 49 millionene.

I dag sendte imidlertid Aalesund FK et nytt forslag til Fulham for å få salget i orden. For ti dager siden avviste engelskmennene en annen avtale med klubben.

Mindre sum kontant

- På grunn av omstendighetene har vi sagt at vi vil bidra til at John Arne kan få skifte klubb. Derfor har vi sendt et revidert tilbud, sier Jon Ketil Gjørtz, styreleder i Ålesund Fotball AS til Dagbladet.no.

Det nye forslaget innebærer at AaFK godtar en mindre sum kontant ved overgangen, og i stedet får nye prosenter dersom Riise blir solgt fra Fulham.

- Det ligger også an til en prestasjonsavhengig avtale, etter hvor mange kamper John Arne spiller for Fulham. Det er mange muligheter i forslaget, sier Gjørtz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer