Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Goffin måtte gi seg etter han snublet i regndekket

David Goffin fikk mye sympati fra andre spillere etter at han skadet ankelen og måtte trekke seg fra Roland-Garros-turneringen fredag.

I SMERTER: David Goffin. Foto: NTB Scanpix
I SMERTER: David Goffin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Goffin var 10.-seedet i storturneringen i Paris og ledet 5-4 over Horacio Zeballos i 1. sett da han jaktet en ball langt bak grunnlinjen. Belgieren sendte i vei et vinnerslag, men snublet samtidig i kanten av regndekket, fikk en vridning i ankelen og stupte i grusen.

26-åringen ble hjulpet av banen inn i garderoben av to dommere for en legeundersøke og kom aldri tilbake.

- MR-undersøkelsen viste iallfall at det ikke er noe alvorlig galt, men vi ønsker optimal sikkerhet for spillerne. De må spørre seg om regndekket er riktig plassert, sa Goffins trener Thierry van Cleemput.

- Jeg regner med at det som skjedde får konsekvenser.

Risiko

Flere andre spillere uttrykte medfølelse med Goffin.

- Selv om denne banen er stor, og det er seks meter fra grunnlinjen til veggen, er det litt farlig, sa Zeballos.

- Det var veldig synd, og veldig uheldig, det som skjedde. Jeg antar at det vil være en viss risiko når man beveger seg til kanten av banen. Jeg håper han ikke skadet seg alvorlig, sa Milos Raonic.

Zeballos, som er nummer 65 på ATP-rankingen, klarte for første gang å ta seg til en åttedelsfinale i en Grand Slam-turnering. Han møter østerrikeren Dominic Thiem i 4. runde. Den sjetteseedede østerrikeren slo amerikaneren Steve Johnson 6-1, 7-6, 6-3.

Trøst

Også Thiem hadde trøst til sin motstander etter kampen. Johnson er i sorg etter at hans far nylig døde.

- Jeg sa til ham at jeg er lei for det som skjedde. Han er en fin fyr og en god spiller, og det var utrolig tøft av ham å stille opp her, sa Thiem.

Femteseedede Raonic tok seg til 4. runde etter at hans spanske motstander Guillermo Garcia-Lopez måtte kaste inn håndkleet med en strekk i låret. Da ledet den canadiske spilleren 6-1, 1-0.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!