Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Celia Barquin Arozamena:

Golf-spiller (22) funnet drept på golfbane

En mann er siktet.

DREPT: Celia Barquin Arozamena ble funnet drept på en golfbane i USA. En mann er pågrepet og siktet i saken. Foto: NTB Scanpix
DREPT: Celia Barquin Arozamena ble funnet drept på en golfbane i USA. En mann er pågrepet og siktet i saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Celia Barquin Arozamena (22) er funnet drept ved en golfbane i Ames, Iowa i USA.

Arozamena var en lovende golfspiller som vant en større turnering kalt Big 12 i april i år.

Hun var kvalifisert for storturneringene British Open og US Women's Open neste år. 22-åringen ble også kåret til Iowa State-universitetets beste kvinnelige idrettsutøver for 2017/2018.

Hun ble funnet død mandag og en mann er siktet for drap i saken. Det opplyser politiet i Ames.

Politiet rykket først ut etter funn av en golfbag på banen, uten at det var noen personer i nærheten. Senere ble den unge kvinnen funnet død et stykke unna, forteller politiet.

Arozamena er egentlig spansk og var i ferd med å fullføre en ingeniørutdannelse ved universitetet i Iowa.

Drapet sjokkerer idrettsmiljøet.

- Dette er et tragisk og meningsløst tap av en ung talentfull kvinne og, og en fantastisk student, sier Iowa State University-president Dr. Wendy Wintersteen.

- Vi er knust. Celia var en vakker person som var elsket av lagkamerater og venner. Hun elsket Iowa og var en fantastisk representant for universitetet. Vi vil aldri glemme hennes drivkraft for å bli best, og hennes lidenskap for livet, sier golftrener Christie Martens.

Politiet fikk melding om den mistenkelige golfbagen på banen klokka 10.24 lokal tid. Etter hvert fant politiet kvinnen som de selv skriver ble overfalt og drept. Senere ble en mann på 22 år siktet for drapet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!