Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Golf-stjerne sikret 60 mill. i bonus

Amerikanske Snedeker vant PGA-tourmesterskapet.

KJEMPEPREMIE: Brandt Snedeker vant PGA-tourmesterskapet i golf og sikret nærmere 60 millioner kroner på kontoen. Foto:  REUTERS/David Tulis
KJEMPEPREMIE: Brandt Snedeker vant PGA-tourmesterskapet i golf og sikret nærmere 60 millioner kroner på kontoen. Foto: REUTERS/David Tulis Vis mer

Brandt Snedeker vant PGA-tourmesterskapet i golf. Det ga nesten 60 millioner kroner i premiebonus.

Med en 68-runde siste dag sikret amerikaneren seieren i søndagens fjerde og siste turnering. Tre slag skilte ned til briten Justin Rose på annenplass. Verdensener Rory McIlroy måtte ta til takke med tiendeplass.

- Jeg var full av selvtillit utpå der. Jeg har puttet solid hele uken. Når jeg har trengt det, har jeg gjort noen store putter, sa Snedeker.

Tiger Woods endte på åttendeplass i Atlanta. Den tidligere golfkongen vant sammenlagt både i 1999 og 2007, men nådde ikke opp denne gangen. I sammendraget vant Snedeker foran McIlroy og Woods.

Fredag venter Ryder Cup hvor USA konkurrerer mot Europa. Alle spillerne på det amerikanske laget var i aksjon i Atlanta. Europa hadde bare fem golfere med i helgens toppturnering.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media