Golfen redder Østenstad

LA BAULE (Dagbladet): - Vurderes jeg bare som spiss kan det bli lite VM-fotball på meg, sier Egil Østenstad. Det har han helt rett i. Og derfor reddes humøret av den daglige golf-dosen. - Uten den ville det vært krise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle de som ikke får spille for Drillos er skuffet. Egil Østenstad er blant dem som tar det tyngst.

- Jeg er alltid skuffet når jeg ikke blir tatt ut på laget, sier han til Dagbladet. - Og når jeg sitter på benken håper jeg hele tida på å få komme innpå. Men så lenge vi spiller bare med én spiss skjønner jeg at det blir vanskelig.

- Umulig?

- Nei, jeg tror ikke det. Jeg regner faktisk med å få spille. Og hadde jeg ikke gjort det ville jeg holdt meg hjemme. Da hadde jeg ikke hatt noe her å gjøre. - Verket det i beina mot Marokko?

- Mot slutten - ja. Da var det så mye rom jeg følte jeg kunne utrettet noe i. Men hadde vi satt inn en spiller til så ville det blitt Mini. Likevel: Jeg føler meg ikke utafor.

Egil Østenstad er den mest golfdedikerte i VM-troppen. Så fort han har tid - og Drillo gir lov - raser han bort på golfklubben. Og med 22 i handikap har han det beste balltreffet også. Da får det heller være at de andre kjører go-cart.

- Jeg jobber hele tida for å bli bedre. Og her nede har jeg spilt et par bra runder også. Og når flere av de andre gutta drar til Nantes for å se Spania- Nigeria i dag, blir jeg hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer