Golfens nye verdensener tapte thriller

Vippet ned Tiger fra tronen i forrige uke.

KJEMPET I FIRE DAGER: 
Francesco Molinari kunne juble for seier i WGC-turneringen i Shanghai etter en spennende duell med verdensener Lee Westwood. Foto: (AP Photo/Andy Wong)
KJEMPET I FIRE DAGER: Francesco Molinari kunne juble for seier i WGC-turneringen i Shanghai etter en spennende duell med verdensener Lee Westwood. Foto: (AP Photo/Andy Wong) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lee Westwood holdt på å vinne sin første turnering som verdensener i golf, men måtte se seg slått av Francesco Molinari.

Italieneren seiret med ett slag i WGC-turneringen i Shanghai, der de to var i en klasse for seg. De la resten av feltet langt bak seg og duellerte om seieren i fire dager. Til sist skilte ett slag i Molinaris favør.

Westwood prøvde å senke en eagleputt på 18. og siste hull søndag for å tvinge fram omspill, men engelskmannen måtte nøye seg med birdie.

- Han er verdensener og spilte fantastisk golf. Han satte meg under press hele veien, sa Molinari.

Italieneren sto imot presset og ga aldri fra seg ledelsen.

- Jeg er forbløffet over hvor godt jeg spilte. Det blir nok noen drinker på flyet for å feire, sa Molinari, som fyller 28 år mandag. Han innkasserte 7 millioner kroner for søndagens seier.

Richie Ramsay og Luke Donald delte tredjeplassen ti slag bak vinneren. Tidligere verdensener Tiger Woods endte på delt 6.-plass, men han var beseiret med hele 12 slag.

- De andre var langt bak, og vi prøvde å greie birdie på hvert hull vi spilte, for vi spilte begge så bra at vi visste at par ikke ville være godt nok, sa Molinari.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer