Golfforbundet trenger 85 mill. i løpet av uka

For å arrangere Solheim Cup i 2019.

TRENGER PENGER DENNE UKEN:  Golfforbundets drøm om å arrangere Solheim Cup kan gå i vasken.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TRENGER PENGER DENNE UKEN: Golfforbundets drøm om å arrangere Solheim Cup kan gå i vasken. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For å oppfylle drømmen om arrangere Solheim Cup i 2019, trenger Norges Golfforbund 85 millioner kroner i løpet av uka, skriver Aftenposten.

Forbundet har søkt Oslo kommune og staten om millionstøtten. Håpet er å arrangere storturneringen på Bogstad om fire år. Denne uken må svaret foreligge.

- Vi skal ha styremøte 12. august, og 14. august må vi gi LET (Ladies European Tour) beskjed om vi kommer til å søke, sier golfpresident Finn H. Andreassen til avisen.

- Vi har fått positive signaler fra Oslo kommune, men fra staten har vi ikke hørt noe ennå. Vi søker om mye penger, så det er klart det vil ta litt tid, men et positivt svar fra myndighetene er helt avgjørende.

Solheim Cup er en turnering mellom USA og Europa. Den ble startet av norskamerikaneren Karsten Solheim og spilt første gang i 1990.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer