Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Golffruen ut på båre etter dette møtet med basketstjernen

Fikk medisinsk behandling.

UBLIDT MØTE: Slik endte basketkampen for kona til golfer Jason Day: Med superstjernen LeBron James over seg. Foto: NTB Scanpix
UBLIDT MØTE: Slik endte basketkampen for kona til golfer Jason Day: Med superstjernen LeBron James over seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ellie Day måtte fraktes bort på båre etter et ublidt møte med LeBron James da hun var på NBA-kamp med ektemann Jason, verdenstoer i golf, torsdag.

Det ble dramatisk i siste omgang da Cleveland Cavaliers tok imot Oklahoma City Thunder i egen storstue torsdag. LeBron James jaktet en løs ball og kastet seg utover sidelinjen. Rett ved banen satt Ellie Day som fikk den 113 kilo tunge superstjernen rett i fanget.

James kom seg raskt på beina, mens Day ble liggende. Hun fikk medisinsk hjelp i flere minutter, før hun til slutt ble båret bort på båre med nakkekrage.

PÅ BÅRE: Ellie Day ble fraktet ut på båre etter det møtet med LeBron James. Foto: NTB Scanpix
PÅ BÅRE: Ellie Day ble fraktet ut på båre etter det møtet med LeBron James. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge amerikanske medier skal golfstjernens kone være i god behold. Hun skal ha vært bevisst og klemt ektemannens hånd på vei ut av hallen.

- Foruten skaden var det ikke noe utenom det vanlige. For meg er hennes helse veldig viktig, og forhåpentlig går det bra med henne. Vi fikk beskjed om at hun hadde det bra nå. Jeg jaktet ganske enkelt en løs ball for å holde ballen i laget, men utfallet ble forferdelig, sa James ifølge ESPN.

Cavaliers-trener David Blatt fortalte at han lenge har vært bekymret for at det kunne oppstå alvorlige skader når publikum sitter så nær. James mener på sin side at det er en stor opplevelse for fansen å sitte ved sidelinjen.

DEN TRUFNE: Uheldige Ellie Day med sønnen Dash i en annen sammenheng. Foto: NTB Scanpix
DEN TRUFNE: Uheldige Ellie Day med sønnen Dash i en annen sammenheng. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å sitte rett ved banen er en del av spillet. Hvis jeg var en supporter, ville jeg elsket å sitte der, sa han.

Cavaliers vant kampen mot Oklahoma 104-100. James scoret 33 poeng for vertene som nå står med 17 seirer og sju tap denne sesongen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media