I TRØBBEL: Tiger Woods. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Tiger Woods. Foto: NTB ScanpixVis mer

Golfikon: - Tiger trenger vår hjelp

Golfikonet Jack Nicklaus tilbyr sin støtte til den tidligere verdenseneren Tiger Woods, som mandag ble funnet sovende bak rattet i sin egen bil.

– Tiger er min venn. Han har vært bra for golfen, og jeg synes han trenger hjelp fra oss alle. Jeg føler med ham, sier Nicklaus.

På grunn av ryggproblemer har ikke Woods spilt flere enn 19 turneringer siden 2013. Han har forklart at det var en reaksjon på medikamenter knyttet til ryggproblemene som førte til mandagens episode.

At Woods, som har vunnet 14 majortitler, skal komme skikkelig tilbake på golfbanen virker usannsynlig. Dermed slår han neppe Nicklaus' rekord på 18 majortrofeer.

– Jeg har alltid trodd at Tiger skulle slå rekorden min. Nå vet jeg ikke hva som skjer, sier 77-årige Nicklaus.

– Vil noen se rekorden sin bli slått? Selvfølgelig ikke. Men vil jeg at noen ikke skal kunne gjøre det på grunn av fysiske problemer? Det liker jeg ikke i det hele tatt. Det er veldig trist for ham, fortsetter han om vennen Woods' situasjon.

Woods ble pågrepet av politiet da de fant ham sovende bak rattet på sin egen bil med setebeltet på. Bilen hadde en liten skade, men motoren var i gang.

Senere beklaget den amerikanske golflegenden episoden.

– Jeg forstår alvoret i det jeg har gjort og tar ansvar for mine handlinger. Jeg vil at folk skal vite at det ikke var alkohol inne i bildet. Det som skjedde, var en uventet reaksjon på medisiner jeg får på resept. Jeg forsto ikke at kombinasjonen av medisinene skulle påvirke meg så sterkt, uttalte han.

(NTB)