Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Golflegendes tilstand kraftig forverret

Seve Ballesteros fikk påvist svulst i hjernen i 2008.

KRAFTIG FORVERRING: Seve Ballesteros fikk påvist svulst i hjernen i 2008. Her fra en pressekonferanse to år senere. Foto: Reuters / Andrea Comas / Scanpix
KRAFTIG FORVERRING: Seve Ballesteros fikk påvist svulst i hjernen i 2008. Her fra en pressekonferanse to år senere. Foto: Reuters / Andrea Comas / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den spanske golflegenden Seve Ballesteros har lidd av en «kraftig forverring av hans nevrologiske tillstand».

Det skriver familien til 54-åringen på hans egen hjemmeside.

54-åringen fikk påvist en svulst i hjernen i 2008. Ballesteros falt plutselig om, og ble fraktet til sykehuset. Han ble operert, og har siden måtte gjennomgå cellegift.

- Doktorne forklare meg alt det de hadde gjort i hjernen min, og det er et mirakel at jeg lever. Livet er fullt av tilbakeslag, men det må gå videre. En må kjempe, sånn er det bare, sa han i et intervju i 2009 ifølge Reuters.

I uttalelsen skriver familien:

«Ballesteros-familien opplyser om at Seve har hatt en kraftig forverring av hans nevrologiske tilstand. Familien kommer med mer informasjon når den får mer informasjon om helsen hans. Vi vil takke for støtten både Seve og familien har fått, og vil opplyse om at alle oppdateringer kommer på hjemmesiden til Seve.»

Seve Ballesteros vant Open- og Masters-turneringene henholdsvis tre og to ganger før han la opp i 2007 med ryggproblemer. Tidligere i år måtte han melde pass til en æresmiddag i regi av Masters-turneringene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media