Golfspiller til sykehus etter at han fikk golfball i hodet

Turnering utsatt.

TIL SYKEHUS: Fabrizio Zanotti (liggende på gresset) fikk en golfball i hodet og ble sendt til sykehus. Det endte med at turneringen ble utsatt. Foto: EPA/RONALD SPEIJER
TIL SYKEHUS: Fabrizio Zanotti (liggende på gresset) fikk en golfball i hodet og ble sendt til sykehus. Det endte med at turneringen ble utsatt. Foto: EPA/RONALD SPEIJERVis mer

Fabrizio Zanotti ble truffet av en golfball under torsdagens åpningsrunde på europatouren golf i Nederland. Paraguayaneren ble blødende sendt til sykehus.

Den 31 år gamle golfspilleren var på det 16. hullet da et utspill fra franske Alexandre Kaleka på hull 14 traff ham i hodet.

Zanotti, som i juni vant storturneringen International Open i Tyskland, fikk behandling på stedet og ble sendt til sykehus. Der ble det fastslått at han ikke har pådratt seg alvorlige skader.

- Takk for alle gode ønsker. Jeg er utskrevet fra sykehuset. Nå vil jeg ta fri et par uker, tvitret Zanotti senere.

Felipe Aguilar og Ricardo Gonzalez trakk seg begge fra turneringen for å være med Zanotti til sykehuset.

Ulykken førte til halvannen times utsettelse på turneringens første dag i Nederland. Joost Luiten fra Nederland leder turneringen etter en 65-runde, men skotten Jamie McLeary var også fem slag under par da han måtte avbryte sin runde etter 16 hull på grunn av mørke.

(NTB)