Golfstjerna raser mot flyselskapet etter at barnepiken ble satt på økonomiklasse

- Oppfattet som en snobb.

TØFFE TIDER: Ian Poulter tok til ordet mot British Airways som nedgraderte billetten til barnepiken slik at kona måtte fly aleine med de fire barna på første klasse. Foto: EPA/ERIK S. LESSER/NTB SCANPIX
TØFFE TIDER: Ian Poulter tok til ordet mot British Airways som nedgraderte billetten til barnepiken slik at kona måtte fly aleine med de fire barna på første klasse. Foto: EPA/ERIK S. LESSER/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Ian Poulter spiller i disse dager i PGA-turneringen i Louisville, Kentucky, men i oppkjøringen til turneringen er det helt andre ting enn det sportslige som har distrahert engelskmannen.

Ifølge en melding han la ut på Twitter i går hadde nemlig familien hans en strabasiøs ferd over Atlanterhavet.

- Tankene mine går til deg Årsaken til utbruddet er at barnepiken til Poulter-familien skal ha blitt plassert på økonomi slik at kona Katie ble sittende alene med de fire barna på første klasse.

- Booket 6 seter på businessklasse for min kone og barnepike da de skulle fly hjem, men British Airways har nedgradert barnepiken så Katie er alene i 10 timer med de fire barna, skriver han.

Og reaksjonene lot ikke vente på seg. En Twitter-bruker kommer med følgende sarkastiske melding.

- Tankene mine går til deg i denne mørke stunden, Ian.

- Selg bilsamlingen din og kjøp en privatjet. Dermed er problemet løst, kommer det fra en annen pragmatisk bruker.

- Oppfattet som en snobb Poulter skjønte selv at han kanskje ikke hørtes skrekkelig sympatisk ut, og tok til nettet for å forsvare den opprinnelige meldingen.

- Det ser ut som om jeg kan bli oppfattet som en snobb, men hva er galt med å få det man har betalt for. «Jeg bestilte en biff». «Beklager, du får en tomat». Jeg skjønner ikke hva problemet er. Jeg jobber akkurat like hardt som alle andre for at familien min skal ha det beste.

Deretter går han over til å forsvare kona si, og gjøre det klinkende klart overfor sine følgere at hun ikke på noen måte er en dårlig mor.

- Kona mi er en fantastisk mor. Vi er så heldige at vi har råd til litt hjelp, og det er vanskelig å reise med fire barn på egenhånd. Jeg synes ikke dere skal sette spørsmålstegn ved hennes egenskaper som mor. Dere kan hakke på meg så mye dere vil, men la henne være i fred, skriver han