<strong>RYKTER OM BRUDD:</strong> Spekulasjonene rundt tennisstjernen Caroline Wozniacki og golfkjæresten Rory McIlroy har vært mange den siste uka. Nå sier McIlroy at han ikke vil kommentere bruddryktene. Fot:  REUTERS/Alexander Hassenstein/Pool
RYKTER OM BRUDD: Spekulasjonene rundt tennisstjernen Caroline Wozniacki og golfkjæresten Rory McIlroy har vært mange den siste uka. Nå sier McIlroy at han ikke vil kommentere bruddryktene. Fot: REUTERS/Alexander Hassenstein/Pool Vis mer

Golfstjerne nekter å kommentere bruddryktene rundt superparet

- Privatlivet mitt er privat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I helga skrev irske Independent at idrettsprofilene Rory McIlroy (24) og Caroline Wozniacki (23) hadde gått fra hverandre.

Wozniacki var raskt ute benektet ryktene.

Nå uttaler også golfstjernen McIlroy seg - men noe mer vagt enn tenniskjæresten.

- Privatlivet mitt er privat og jeg vil fortsette å ha det på den måten, sier nordiren til The Guardian før denne ukas Korea Open.

Twitter-bilde
Den irske avisa hevdet i helga at det er McIlroy som har gått fra Wozniacki og at et Twitter-bilde som tennisspilleren la ut av en sovende McIlroy fikk begeret til å renne over hos golferen.

Wozniacki uttalte i går at dette ikke stemmer.

- Jeg er så lei av de ryktene. De oppstår hver gang Rory og jeg er borte fra hverandre eller ikke skriver på Twitter. Det er ikke noe i det, og fra nå av tror jeg bare at jeg skal holde privatlivet mitt privat, sier Caroline Wozniacki til den danske avisa Ekstrabladet.

Det er over to år siden idrettsprofilene ble kjærester og begge har opplevd formsvikt på hver sin idrettarena. Wozniacki var ranket som nummer én i verden for første gang i oktober 2010. De siste årene har hun vært plassert rundt 10. plass, og akkurat nå er hun nummer åtte.

Selvtillit
McIlroy slo igjennom og etablerte seg tidlig som et supertalent i golf. Derimot har han ikke vunnet noe som helst i 2013. Selv vet han ikke hvorfor han har fått en formsvikt og mistet ledelsen på verdensrankingen.

- Teknisk kan det være golfsvingen.. Jeg fikk noen dårlige vaner og prøvde å bli kvitt dem. Det påvirket meg også mentalt. Golf handler om selvtillit og hvis du har det, spiller du bedre, sier McIlroy.

Selv om begge både golf- og tennisstjernen har slitt, har pengene strømmet inn. McIlroy skal ha tjent 90 millioner samme år som de ble kjærester.

<strong>SOVENDE:</strong> Independent hevdet dette bildet av en sovende McIlroy skapte trøbbel i forholdet. Det var Wozniacki som la ut bildet på Twitter. Foto: Twitter.
SOVENDE: Independent hevdet dette bildet av en sovende McIlroy skapte trøbbel i forholdet. Det var Wozniacki som la ut bildet på Twitter. Foto: Twitter. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer