Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Golfstjerne reddet mann fra å drukne

- Så fort jeg kom i vannet, skjønte jeg at jeg var i trøbbel.

REDDET LIV: Snarrådig innsats fra golfstjernen Lee Westwood ble redningen da en mann fikk problemer under en svømmetur på Barbados nylig.
 Foto: AFP PHOTO / ASIAN TOUR / PAUL LAKATOS / NTB Scanpix
REDDET LIV: Snarrådig innsats fra golfstjernen Lee Westwood ble redningen da en mann fikk problemer under en svømmetur på Barbados nylig. Foto: AFP PHOTO / ASIAN TOUR / PAUL LAKATOS / NTB Scanpix Vis mer

Snarrådig innsats fra golfstjernen Lee Westwood ble redningen da en mann fikk problemer under en svømmetur på Barbados nylig.

Westwood valgte å stå over sist helgs turnering på PGA-touren for å lade batteriene på den karibiske øya Barbados. Det skal en av de øvrige feriegjestene i området prise seg lykkelig over.

Golfstjernens ferie ble nemlig mer nervepirrende og dramatisk enn han selv hadde tenkt. Da millionæren Colin Davies, som lider av Parkinsons sykdom, havnet i store problemer under en svømmetur i Atlanterhavet, måtte nemlig Westwood gripe inn, skriver Birmingham Mail.

41-åringen kastet seg i vannet da han oppdaget mannen som ropte om hjelp.

- Jeg har Parkinson, så bare å gå ut i vannet var dumdristig. Så fort jeg kom i vannet, skjønte jeg at jeg var i trøbbel. Beina mine ville ikke bevege seg, og kona mi Linda var for langt unna til å høre meg, sier Colin Davies til avisen.

Med Westwoods hjelp kom han seg tilbake på land.

Den heldige millionæren hevder imidlertid at han ikke kjente igjen sin redningsmann der og da. Nå ønsker han imidlertid å takke ham personlig.

- Dersom høyere makter våker over oss, håper jeg han la merke til dette og gir tre Major-titler til dette snille mennesket, sier Davies.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media