Golfstjerne reddet mann fra å drukne

- Så fort jeg kom i vannet, skjønte jeg at jeg var i trøbbel.

REDDET LIV: Snarrådig innsats fra golfstjernen Lee Westwood ble redningen da en mann fikk problemer under en svømmetur på Barbados nylig.
 Foto: AFP PHOTO / ASIAN TOUR / PAUL LAKATOS / NTB Scanpix
REDDET LIV: Snarrådig innsats fra golfstjernen Lee Westwood ble redningen da en mann fikk problemer under en svømmetur på Barbados nylig. Foto: AFP PHOTO / ASIAN TOUR / PAUL LAKATOS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Snarrådig innsats fra golfstjernen Lee Westwood ble redningen da en mann fikk problemer under en svømmetur på Barbados nylig.

Westwood valgte å stå over sist helgs turnering på PGA-touren for å lade batteriene på den karibiske øya Barbados. Det skal en av de øvrige feriegjestene i området prise seg lykkelig over.

Golfstjernens ferie ble nemlig mer nervepirrende og dramatisk enn han selv hadde tenkt. Da millionæren Colin Davies, som lider av Parkinsons sykdom, havnet i store problemer under en svømmetur i Atlanterhavet, måtte nemlig Westwood gripe inn, skriver Birmingham Mail.

41-åringen kastet seg i vannet da han oppdaget mannen som ropte om hjelp.

- Jeg har Parkinson, så bare å gå ut i vannet var dumdristig. Så fort jeg kom i vannet, skjønte jeg at jeg var i trøbbel. Beina mine ville ikke bevege seg, og kona mi Linda var for langt unna til å høre meg, sier Colin Davies til avisen.

Med Westwoods hjelp kom han seg tilbake på land.

Den heldige millionæren hevder imidlertid at han ikke kjente igjen sin redningsmann der og da. Nå ønsker han imidlertid å takke ham personlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.