Golfstjerne spår ny æra: - Nivået er ekstremt høyt

Hyller den nye generasjonen.

HYLLER DEN NYE GENERASJONEN:  Justin Rose lar seg imponere av de nye utfordrende. Foto: NTB Scanpix
HYLLER DEN NYE GENERASJONEN: Justin Rose lar seg imponere av de nye utfordrende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jordan Spieth som verdensener og Jason Days triumf i PGA-mesterskapet markerer starten på en ny æra i golfsporten, hevder Justin Rose.

Engelskmannen, som selv har vært med i verdenstoppen i en årrekke, er imponert over den nye generasjonen golfspillere som stormer fram.

- For min egen del håper jeg at jeg fortsatt har den beste golfen foran meg. Samtidig ser jeg framover og registrerer at alle blir yngre. Dette er starten på en ny æra for golfsporten, sier Rose - og tilføyer:

- Nivået er ekstremt høyt akkurat nå.

Selv har 35-åringen imponert i alle sesongens Major-turneringer - uten å vinne noen av dem. Tilsammen står han bokført med 34 slag under par på de fire turneringene, hvilket er det fjerde beste sammenlagtresultatet i historien.

Til topps har Rose likevel ikke klart å gå. 22 år gamle Jordan Spieth står med to seirer, mens Jason Day (27) gikk til topps i PGA-mesterskapet sist helg. Med til historien hører det at fem av de seks siste Major-turneringene har blitt vunnet av enten Spieth, Day eller Rory McIlroy (26).

Det siste får Rose til å føle seg gammel, men 35-åringen akter å ødelegge det han med glimt i øyet kaller barnas bursdagsfest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.