Ryder Cup:

Golfstjernen raste etter tilskuernes tilrop og sang om eks-kjæresten

Rory McIlroy får gjennomgå i USA. 

HETSET: Rory McIlroy har fått mange skjellsord etter seg i løpet av Ryder Cup i USA. Foto: David J. Phillip / AP / NTB Scanpix 
HETSET: Rory McIlroy har fått mange skjellsord etter seg i løpet av Ryder Cup i USA. Foto: David J. Phillip / AP / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ryder Cup er akkurat avsluttet, og det var til slutt de amerikanske golfstjernene som kunne juble for en etterlengtet seier på hjemmebane mot Europa-laget.

Men den spennende duellen mellom USA og Europa i Minnesota har dessverre kommet noe i skyggen av enkelte publikummeres oppførsel.

Golftilskuerne er kjent for å være høflige og rolige, men under storturneringen på Hazeltine National Golf Club har flere gjort sitt for å distrahere spillerne.

Og det har gått spesielt utover golfstjernen Rory McIlroy.

Spilleren fra Nord-Irland har flere ganger i løpet av helgen fått høre følgende sang fra det amerikanske publikummet:

«Sweeeet Caaaroliiiine, oh, oh, oooh.»

Konfronterte publikummer

EKS-KJÆRESTE: Caroline Wozniacki. Foto: Eduardo Munoz Alvarez / AFP / NTB Scanpix.
EKS-KJÆRESTE: Caroline Wozniacki. Foto: Eduardo Munoz Alvarez / AFP / NTB Scanpix. Vis mer

Sangvalget er en tydelig henvisning til det tidligere forholdet mellom McIlroy og den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki, som ble brått avsluttet i 2014.

Men tilskuerne stoppet ikke der: Lørdag ble det hett da golfstjernen konfronterte en av tilskuerne etter at han hadde fått ordene «suck a d***» etter seg.

En tydelig irritert McIlroy sa tydelig ifra til mannen hva han mente om oppførselen.

- Jeg forsøkte å få denne personen fjernet. Jeg er ikke sikker på om han ble ført bort eller ikke, men det er jo sånt som kan skje, sier spilleren fra Nord-Irland, ifølge Independent.

McIlroy innrømmer at noen av tilropene irriterte ham.

- Det var noen klare grenser som ble tråkket over der ute. Et par ganger gikk det inn på meg, og det skulle det ikke ha gjort. Men det er mye følelser, påpeker golfstjernen.

Det rapporteres på sosiale medier om en del tilrop mot McIlroy også under søndagens spill.

- Uheldig

Spanske Sergio Garcia var heller ikke spesielt fornøyd med publikum etter lørdagens runder.

- Jeg kan ikke lyve, det har vært ganske dårlig. Det er svært uheldig. Jeg liker USA og amerikanere godt, og jeg har en amerikansk kjæreste. Men jeg skammer meg fordi jeg vet hvor lei seg kjæresten min blir når de (publikum) sier disse tingene, sier Garcia, ifølge USA Today.

Det var USA som kom best i gang i den prestisjetunge turneringen, og fikk tidlig et overtak på Europa-laget. Søndag var det duket for singelkamper i Minnesota, og USA fortsatte der de slapp - med storspill.

Sent søndag kveld, norsk tid, kunne USA til slutt slippe jubelen løs etter den første Ryder Cup-triumfen på åtte år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer