Ryder Cup:

Golfstjernen raste etter tilskuernes tilrop og sang om eks-kjæresten

Rory McIlroy får gjennomgå i USA. 

HETSET: Rory McIlroy har fått mange skjellsord etter seg i løpet av Ryder Cup i USA. Foto: David J. Phillip / AP / NTB Scanpix 
HETSET: Rory McIlroy har fått mange skjellsord etter seg i løpet av Ryder Cup i USA. Foto: David J. Phillip / AP / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ryder Cup er akkurat avsluttet, og det var til slutt de amerikanske golfstjernene som kunne juble for en etterlengtet seier på hjemmebane mot Europa-laget.

Men den spennende duellen mellom USA og Europa i Minnesota har dessverre kommet noe i skyggen av enkelte publikummeres oppførsel.

Golftilskuerne er kjent for å være høflige og rolige, men under storturneringen på Hazeltine National Golf Club har flere gjort sitt for å distrahere spillerne.

Og det har gått spesielt utover golfstjernen Rory McIlroy.

Spilleren fra Nord-Irland har flere ganger i løpet av helgen fått høre følgende sang fra det amerikanske publikummet:

«Sweeeet Caaaroliiiine, oh, oh, oooh.»

Konfronterte publikummer

Sangvalget er en tydelig henvisning til det tidligere forholdet mellom McIlroy og den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki, som ble brått avsluttet i 2014.

Men tilskuerne stoppet ikke der: Lørdag ble det hett da golfstjernen konfronterte en av tilskuerne etter at han hadde fått ordene «suck a d***» etter seg.

En tydelig irritert McIlroy sa tydelig ifra til mannen hva han mente om oppførselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer