Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gomes-flause ble det eneste målet Tottenham lagde

Real videre med 5-0 sammenlagt.

KOMIKVELD: Tottenham-keeper Heurelho Gomes trodde han hadde kontroll på skuddet fra Cristiano Ronaldo. Men så «trillet» ballen ut av armene hans, over hodet og i mål. Brasilianeren forsøkte fortvilet å ta den igjen, men var for sein. Foto: EPA/AP/Reuters/Scanpix
KOMIKVELD: Tottenham-keeper Heurelho Gomes trodde han hadde kontroll på skuddet fra Cristiano Ronaldo. Men så «trillet» ballen ut av armene hans, over hodet og i mål. Brasilianeren forsøkte fortvilet å ta den igjen, men var for sein. Foto: EPA/AP/Reuters/Scanpix Vis mer


(Dagbladet): Tottenham - Real Madrid 0-1, sammenlagt 0-5.

Tottenham hadde en i utgangspunktet håpløs oppgave etter firemålstapet i Madrid sist uke.

De styrte spillet i store deler av kveldens kamp, men var ikke effektive på de sjansene de fikk.

Real skapte ikke mange sjanser, men fikk likevel et mål servert gratis av Tottenham-keeper Heurelho Gomes som på klønete vis rotet et Ronaldo-skudd - som han egentlig hadde reddet - over sitt eget hode og i mål.

Hadde sjanser Real hadde den første store store sjansen i kampen. De dominerte i åpningsminuttene, og Mesut Özil burde gitt dem en tidlig ledelse, men Gomes reddet enkelt en halvhjertet avslutning.

Ikke lenge etterpå skapte Gareth Bale en stor sjanse for Tottenham. Iker Casillas måtte slå det lave innlegget fra Spurs-vingen rett ut i feltet, men ingen Tottenham-spillere klarte å dytte returen i mål.

Roman Pavljutsjenko hadde en diger sjanse til å gi Tottenham ledelsen seinere i omgangen, men satte ballen skyhøyt over etter flott forarbeide av Aaron Lennon.

Tottenham og hjemmesupporterne ropte på et par straffer i første omgang, men fikk ikke medhold av dommer Nicola Rizzoli.

Ronaldo-dupp Pavljutsjenko sløste også bort en av andre omgangs største sjanser da han nikket like over mål tretten minutter etter pause.

Men det siste lille håpet for London-laget var egentlig visket ut åtte minutter før det, da Gomes fumlet inn langskuddet fra Ronaldo. Fra over 25 meters hold fikk Ronaldo god treff - ballen gikk i 101 kilometer i timen ifølge Viasat Fotballs grafikk, og duppet kraftig.

Gomes fikk likevel ballen rett i armene, og så like overrasket ut selv som alle andre da den plutselig glapp ut av grepet hans som et såpestykke, gikk over ham og i det åpne målet.

Tottenham var fullt på høyde med Real Madrid i kveld, men til liten nytte når de ble kraftig banket i første møte.

Stolt Bale Likevel er Gareth Bale fornøyd med klubbens debutsesong i Champions League.

FIRE EL CLASICO: Cristiano Ronaldo (i midten) feirer scoringen med lagkameratene. Nå venter fire møter med erkerivalen Barcelona i cup, liga og Champions League mellom 16. april (lørdag) og 3. mai. Foto: Alastair Grant, AP/Scanpix
FIRE EL CLASICO: Cristiano Ronaldo (i midten) feirer scoringen med lagkameratene. Nå venter fire møter med erkerivalen Barcelona i cup, liga og Champions League mellom 16. april (lørdag) og 3. mai. Foto: Alastair Grant, AP/Scanpix Vis mer

- Vi har hatt en god sesong i Champions League, som vi er stolte av. Det har vært fantastisk. Vi klarte å komme så langt som vi kunne. Real var det beste laget over to kamper, sier han til Viasat Fotball.

Real Madrid går dermed til en drømme-semifinale mot erkerivalen Barcelona.

• 16. april spiller de hjemme mot Barca i La Liga.

• 20. april møter de Barca i den spanske cupfinalen.

• 27. april spiller de første semifinale hjemme mot Barca.

• 3. mai drar de til Camp Nou for å avgjøre hvem som møter vinneren av Schalke og Manchester United i Champions League-finalen på Wembley 28. mai.

Schalke slo Inter 2-1 i kveld, og vant dermed kvartfinalen 7-3 sammenlagt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media