MÅLSNIK: Mario Gomez er nå den mestscorende tyskeren i Champions League-historien, med 17 mål. Mens Lionel Messi scoret tre mot Viktoria Plzen tirsdag kveld, fulgte Bayern-spissen opp med samme antall mot Napoli i kveld. Her setter han inn en retur til 3-0. Foto:  (AP Photo/Matthias Schrader)
MÅLSNIK: Mario Gomez er nå den mestscorende tyskeren i Champions League-historien, med 17 mål. Mens Lionel Messi scoret tre mot Viktoria Plzen tirsdag kveld, fulgte Bayern-spissen opp med samme antall mot Napoli i kveld. Her setter han inn en retur til 3-0. Foto: (AP Photo/Matthias Schrader)Vis mer

Gomez ville ikke være dårligere enn Messi

Hattrick på én omgang da Bayern slo Napoli.

Bayern München - Napoli 3-2

Etter 0-1-tapet mot Borussia Mönchengladbach i serieåpningen i august har Bayern München vært utilnærmelig på egen arena. Napoli gjorde et tappert forsøk på å stoppe den tyske storklubben onsdag, men kom til kort.

Mario Gómez scoret i det 17., 23. og 42. minutt, og dermed var Bayern oppe i 36 strake scoringer på hjemmebane uten å ha sluppet inn et baklengsmål.

«Super-Mario» er nå den mestscorende tyskeren i Champions League-historien. Med 17 mål passerte han Michael Ballack, som står på 16. Han er også den første tyskeren til å score to hattrick i turneringen, og står bak 12 av Bayerns 23 siste CL-mål.

1-0: Gomez dro en skuddfinte, før han fyrte løs med venstrebeinet. Foto:  REUTERS/Guido Krzikowski
1-0: Gomez dro en skuddfinte, før han fyrte løs med venstrebeinet. Foto: REUTERS/Guido Krzikowski Vis mer

Federico Fernandez skapte ny spenning da han overlistet Manuel Neuer i slutten av første omgang, og samme mann reduserte igjen ti minutter før slutt. Begge målene kom etter flotte headinger.

Det siste reduseringsmålet kom da begge lag spilte med ti mann, etter at gjestenes Juan Zuniga og vertenes Holger Badstuber ble utvist med to gule kort.

Et skår i gleden for Bayern München var Bastian Schweinsteigers alvorlige skulderskade. Han måtte bæres ut etter å ha blitt felt av Gökhan Inler tidlig i annen omgang og ble sendt rett til sykehus.

Den tyske landslagsspilleren falt forkjært etter en duell tidlig i annen omgang og måtte bæres ut. Han ble sendt rett til sykehus, der det ble fastslått brudd. Han må opereres og vil være borte fra banen i fire til seks uker.

BRAKK KRAGEBEINET: Bastian Schweinsteiger. Foto: (AP Photo/Matthias Schrader)
BRAKK KRAGEBEINET: Bastian Schweinsteiger. Foto: (AP Photo/Matthias Schrader) Vis mer

- Det er bittert å miste en spiller med skade, og særlig når det er en så viktig spillere, sa lagkamerat Mario Gómez, som avgjorde kampen med ekte hattrick i 3-2-seieren.

- Det blir ikke lett å erstatte ham, men jeg er sikker på at vi skal greie det. Vi har greid å finne alternativer ved andre skader, og vi skal gjøre det igjen, sa trener Jupp Heynckes.

Han ville ikke spekulere i når Schweinsteiger kan være tilbake på banen.

(NTB)

2-0: Gomez lurte offsidefella og styrte ballen i mål på volley. Foto:  AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
2-0: Gomez lurte offsidefella og styrte ballen i mål på volley. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE Vis mer