«Good match. Erik, we should talk»

Rösler følger Huseklepp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Erik Huseklepp har ikke fått veldig mye spilletid for Brann i år, men startet da bergenserne spilte mot Viking på søndag. 22-åringen gjorde en god figur, spesielt i førsteomgang.

Tidligere har Brann-vingen vært i samtaler med Lillestrøm om en overgang. Nå kan Viking også være interessert, skriver Bergensavisen.

- Good match. Erik, we should talk, skal Viking-trener Uwe Rösler ha sagt til 22-åringen ifølge Bergensavisen.

Rösler vil ikke kommentere om han ønsker Huseklepp, men kan bekrefte at han ville hente vingen som LSK-trener.

- Jeg ville hente ham til Lillestrøm da jeg trente dem. Hvis du har fulgt litt med meg i de to og et halvt årene jeg har vært trener, ville du ha oppdaget at jeg meget sjelden kommenterer andre spillere enn de jeg har ansvaret for. Jeg kan si at Erik er en god spiller, sier han.

ETTERTRAKTET: Erik Huseklepp er ønsket av Lillestrøm fra før. Nå er Viking også interessert, ifølge Bergensavisen. Foto: Torbjørn Berg, Dagbladet
ETTERTRAKTET: Erik Huseklepp er ønsket av Lillestrøm fra før. Nå er Viking også interessert, ifølge Bergensavisen. Foto: Torbjørn Berg, Dagbladet Vis mer
LIKER HUSEKLEPP: Som LSK-trener ville Rösler hente Brann-vingen til Åråsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer