Fotballandslaget

Gøran Sørloth om sønnen: - Han blir heldigvis ikke sammenliknet med meg

Alexander Sørloth (21) fosser fram i Midtjylland, og på landslaget. - Det finnes ett ord. Og det er «stolt», sier pappa Gøran Sørloth (55).

FORMSPILLER: Alexander Sørloth leverer så det suser i Danmark. Lørdag spiller Norge mot Makedonia i Skopje. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån
FORMSPILLER: Alexander Sørloth leverer så det suser i Danmark. Lørdag spiller Norge mot Makedonia i Skopje. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SKOPJE (Dagbladet): Lørdag tar Makedonia imot Norge til privatlandskamp. Alexander Sørloth opptrer med selvtillit og autoritet på treningsfeltet i Skopje.

Nylig kåret storavisa Ekstra Bladet ham til det beste sommerkjøpet i Danmark. Trønderen gikk fra Groningen i Nederland til Midtjylland, som ligger på andreplass i den danske Superligaen.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer