Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gordon Ramsay «rævtaklet» under veldedighetskamp

Kjendisene «konkurrerte» om å få kjendiskokken ut på båre. Kan du skjønne hvorfor?

(Dagbladet): Gordon Ramsay er en av verdens beste kokker og restauranten hans i London har innehatt tre Michelen-stjerner siden 2001. Mer kjent er imidlertid Ramsay for sitt svarte temperament og enorme kapasitet for kreativ utskjellig i sine tv-programmer, der han går inn og snur opp ned på dårlig drevne restauranter.

Eyvind Hellstrøm har laget en norsk versjon av Ramsays suksessprogram, men vår egen mesterkokk er rene pusekatten sammenliknet med kruttønna fra Skottland.

Ut på båre Som superkjendis (og tidligere fotballtalent) ble Gordon Ramsay invitert til å delta i den årlige veldedighetskampen til inntekt for Unicef, men deltakelsen på fotballbanen ble alt annet enn hyggelig for den munnrappe kokken.

En time ut i kampen, etter å ha blitt taklet stygt en rekke ganger, gikk tidligere England-kaptein Teddy Sheringham knallhardt inn i Ramsay fra siden bakfra, uten mulighet til å nå ballen. Ramsay gikk rett i bakken og smilte først oppgitt over å ha blitt taklet nok en gang, før smertene tok overhånd.

Det hele endte med at Ramsay ble båret av banen med surstoffmaske. Etter en sjekk på sykehus ble han sendt hjem med smerter i ryggen.

«Thx 4 all the messages. Out of hospital after receiving amazing care from medics at ground & hospital. Bit sore but fine Gx», twitret kokken for å berolige fansen.

England snudde kampen Veldedighetskampen var forøvrig mellom England og «Resten av verden», der skotten Ramsay naturligvis spilte for resten av verden. Stillingen var 1-0 til bortelaget da Ramsay ble båret av banen, etter en nydelig scoring av Kasabian-frontfigur Serbio Pizzorno.

Gitaristen lobbet ballen lekkert over David Seaman, som i tillegg til å ha vært en god sisteskanse for Arsenal er kjent for sin svakhet for nettopp lobber - noe Arsenal-fansen vil huske fra  europacupfinalen i 1995 mot Zaragoza.

England slo imidlertid tilbake og vant til slutt 3-1 etter mål av Teddy Sheringham, tv-kjendis Jonathan Wilkes og tidligere toppspiller Kevin Philips.

Totalt spilte stjernene inn 6,4 millioner pund til Unicef. Ønsker du selv å bidra til FN-organisasjonen, som er verdens største hjelpeorganisasjon for barn, kan du gjøre det på organisasjonens hjemmesider.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling