Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gøril risikerer ny operasjon

Snorroeggen sliter med skulderen.

TUNG VEI TILBAKE: Gøril Snorroeggen skulle vært helt bra i skulderen nå, men veien tilbake har vært tyngre enn forventet. Foto: Erik Johansen / SCANPIX
TUNG VEI TILBAKE: Gøril Snorroeggen skulle vært helt bra i skulderen nå, men veien tilbake har vært tyngre enn forventet. Foto: Erik Johansen / SCANPIX Vis mer

|||Gøril Snorroeggens skulderskade heles tregere enn forventet. Byåsens lege åpner for at det kan bli aktuelt med ny operasjon.

- Vi skal gi det en måned til, men vi har pratet om å sende henne til legen som opererte henne for en ny sjekk. I første omgang er det bare en ytre undersøkelse, men det vil avhenge av hva legen finner ut, sier Byåsen-lege Nils Ivar Leraand til Adresseavisen.

Det ble i oktober i fjor kjent at Snorroeggen hadde en nesten total avrivning av en sene i skulderen og at hun måtte opereres. Det ble sagt at opptreningen ville ta fra ni til tolv måneder.

13 måneder senere er Byåsen-profilen fortsatt ikke helt frisk. Hun har stort sett bare spilt forsvar. Blir det ny operasjon settes Snorroeggen må sidelinjen igjen.

- Da regner jeg med åtte-tolv uker før hun er tilbake på banen, sier Byåsen-legen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media