- Gøy at damene tenner på meg

Etter at det ble kjent at den nye hopphelten Bjørn Einar Romøren (21) ikke har noen kjæreste, har han mottatt bøttevis av invitasjoner til dater fra jenter landet rundt.

VIKERSUND (Dagbladet): - Det er gøy at damene tenner på meg. Dessverre har jeg ikke tid til å løpe rundt på dater. Alt styret etter hoppukeseieren i Bischofshofen tar så mye tid at jeg ikke engang får svart på alle tekstmeldingene som renner inn, sier Romøren til Dagbladet.

- Kom og ta en øl

Før hopptreningen i Vikersund i går ladet han opp med å svare leserne på dagbladet.no.

Sissel fra Trondheim spurte om Bjørn Einar ville komme opp og ta en øl med henne.

- Det hadde vært artig, men programmet er tett, svarte hoppyndlingen fra Hosle.

Kjersti synes Bjørn Einar er kjekk, men fikk kjapt svar fra hopperen som tidligere er blitt fortalt at han er harry med langt hår og fippskjegg:

- Mange sier jeg er stygg, men det hjelper vel kanskje nå som jeg har fått av meg håret. Noen mener at jeg må kvitte meg med skjegget også. Vet ikke, jeg liker å ha litt, sier Bjørn Einar.

- Hvordan er drømmejenta di? var et annet av en lang rekke spørsmål.

- Det er vanskelig å si. Man har da alltids et godt øye til for eksempel Madde, prinsessen i Sverige, sier Bjørn Einar Romøren til dagbladet.no.

Hoppet over eksamen

I går skulle han etter planen sittet ved eksamensbordet på BI. I stedet hoppet han i 90-metersbakken i Vikersund under perfekte forhold sammen med Kim Roar Hansen (18), Sigurd Pettersen (22) og Lars Bystøl (24). Gradestokken viste vekselvis 16, 16,5 og 17 kuldegrader. Alle hoppende var i nærheten av overgangen.

Nye renn

I dag reiser Romøren, Hansen, Pettersen, Bystøl, Anders Bardal (20), Henning Stensrud (25) og Roar Ljøkelsøy (26) til Liberec, hvor det er nye v-cuprenn lørdag og søndag.

- Hadde jeg gått opp til eksamen i går, ville det tappet så mye energi at det kunne gått utover hoppingen til helga. Jeg setter skihoppingen foran skolen, og valgte å utsette eksamen til siden, sier Romøren.

Håpet hans i Liberec er å fortsette der han slapp i Bischofshofen mandag. Det er ingen umulighet. Når du vinner i hoppuka, kan du også gjøre det hvor som helst ellers i verden.

HØYT OPPE: Hoppernes nye frontfigur, Bjørn Einar Romøren, holdes oppe av Sigurd Pettersen (t.v.) og Kim Roar Hansen (t.h.) mens Lars Bystøl følger årvåkent med i bakgrunnen.