BEGIVENHETSRIK UKE: Tirsdag fikk Joshua King sin Champions League-debut for Manchester United. Lørdag gjorde den norske landslagsspissen sitt første innhopp for Blackburn i 0-2 tapet for Millwall. Foto: AP Photo/NTB Scanpix
BEGIVENHETSRIK UKE: Tirsdag fikk Joshua King sin Champions League-debut for Manchester United. Lørdag gjorde den norske landslagsspissen sitt første innhopp for Blackburn i 0-2 tapet for Millwall. Foto: AP Photo/NTB ScanpixVis mer

- Gøy endelig å få førstelagsfotball igjen

King gleder seg over Blackburn-debuten tross tap.

(Dagbladet): Blackburn - Millwall 0-2.

Det har vært en begivenhetsrik uke for Joshua King. Tirsdag fikk den norske landslagsspissen sin Champions League-debut for Manchester United i bortetapet mot Galatasaray, torsdag ble han sendt på et korttidslån i Blackburn og lørdag fikk han sine første Championship-minutter for Henning Bergs mannskap.

20-åringen fra Romsås kom inn med 35 minutter igjen å spille på stillinga 0-0. Ved kampslutt sto det 0-2 på måltavla etter at Chris Wood og James Henry hadde scoret for formsterke gjester.

- Det var gøy å komme på og endelig få førstelagsfotball igjen. Vi har et tett program med mange kamper de neste to månedene, så jeg håper å få en del spilletid. Det var selvsagt ikke noe kult å tape på hjemmebane, men jeg følte vi var bedre enn dem - spesielt i andre omgang. Og de to målene de scoret må jeg si var to bra langskudd, sier King til Dagbladet.

Førsteinntrykket av Blackburn er uansett godt, og han tror det er gode muligheter til å utvikle seg på Ewood Park under sin norske sjef.

- Ja. Nå må bare lære meg deres spillemåte og de min. Vi kjenner ikke hverandre enda. Men jeg så fra benken at her er det fullt av fantastiske spillere, sier 20-åringen, som føler at han har mye mer å gå på:

- Jeg har ikke spilt kamp på ca tre uker nå, så jeg kjente tempoet, men skal jobbe ekstra hardt så jeg kommer meg i toppformen jeg var før ankelskaden. Så fort som mulig!, sier King til Dagbladet.