Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Graabak ble nummer tre: - Det var en tøff dag

Gruber slo til med seier.

TRE_ Østerrikeren Bernhard Gruber vant verdenscuprennet i kombinert lørdag. Jørgen Graabak tok tredjeplassen. Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI
TRE_ Østerrikeren Bernhard Gruber vant verdenscuprennet i kombinert lørdag. Jørgen Graabak tok tredjeplassen. Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI Vis mer

Østerrikeren Bernhard Gruber vant verdenscuprennet i kombinert lørdag. Jørgen Graabak tok tredjeplassen.

Den tyske verdenscuplederen Eric Frenzel ledet suverent etter hopprennet, men hadde ingen god dag i sporet. Bare på den første av fire runder à 2,5 kilometer hadde Gruber spist opp hele forspranget på 21 sekunder. I mål skilte det 37,5 sekunder.

Det var svært vanskelig forhold i langrennet hvor det var svært løst i løypa. Graabak hadde også los på annenplassen, men endte 46 sekunder bak. Magnus Krog tok fjerdeplassen.

- Det var en tøff dag, men jeg hadde gode ski, og det så ut til at kroppen også fungerte. Jeg er fornøyd med å være på pallen, for jeg hadde ikke noen forhåpninger om det foran langrennet, sa Graabak som måtte innrømme at han var veldig sliten etter å ha gått seg opp fra 14.-plass.

Langrennet gikk unna på litt over 30 minutter mot normalt 25 minutter.

Jan Schmid ble nummer åtte, mens Magnus Moan ble nummer ti.

Håvard Klemetsen var best av de norske etter hoppingen på fjerdeplass, men endte helt nede på 16.-plass til slutt.

Mikko Kokslien gikk ut som nummer 38, men valgte å bryte langrennet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media