<strong>FALT:</strong> Jørgen Graabak var på vei mot seier, men falt en kilometer fra mål. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FALT: Jørgen Graabak var på vei mot seier, men falt en kilometer fra mål. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Jørgen Graabak falt på vei mot seier

Graabak falt fra mulig seier

Jørgen Graabak gikk seg opp fra 9.-plass og kjempet om seieren i søndagens kombinertrenn i finske Ruka, men falt en kilometer fra mål og fikk dagen ødelagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Samtidig som Graabak gikk i snøen, mistet japaneren Akito Watabe skien. Dermed var det duket for tysk dobbel i Ruka. Johannes Rydzek vant 0,6 sekunder foran landsmann Eric Frenzel.

- Oi, oi, oi. Det gjør vondt, kjenner jeg. Jeg er usikker. Det skjedde så fort. Frentzel skar inn i sporet foran meg og jeg hektet i han eller noe, og så smalt det, sukket Graabak overfor NRK.

Graabak, som tidligere i høst slet med å få kroppen til å fungere, var på vei mot seier da han dro med seg Watabe i snøen.

- Jeg hadde en fryktelig god posisjon. Jeg føler jeg mister en verdenscupseier der. Jeg følte meg veldig fresh. Det er surt, sa en nedbrutt Graabak.

Espen Andersen fikk det tungt mot slutten og ble nummer seks, slått med 9,3 sekunder. Utøveren fra Lommedalen har imponert i helgen. Fredag tok Andersen karrierens første verdenscupseier.

Franske Maxime Laheurte ledet foran Andersen etter hopprennet. Da pådro Laheurte seg en smell i kneet, men han trosset smertene og gikk inn til fjerdeplass.

Magnus Moan endte på 14.-plass.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer