Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grådige Grini

Det er ingen fare med OL-favoritten Norge. Håndballjentene så slagne ut mot Danmark før pause, men snudde kampen til uavgjort i dag. Best av de norske: Kjersti Grini.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi trenger kamptrening, og vi trenger slike tette kamper, sa landslagstrener Marit Breivik etter 23-23 (13-10).

- Det mest positive var at vi klarte å komme tilbake etter å ha ligget såpass kraftig under flere ganger, fortsatte Breivik, som også var fornøyd med at laget hennes viste at en offensiv forsvarsvariant begynner å ligne noe.

OL-oppkjøringen startet som ventet med rusk og for mange tekniske feil. Likevel er det ting som tyder på at Norge er i ferd med å finne tilbake til 98-spillet, da EM-tittelen ble vunnet overlegent.

5-1-forsvaret fungerte ganske så bra, og det var med på å stresse danskene i korte perioder. Alternativet til det flate 6-0-alternativet begynner å sette seg.

Sluttfasen ble meget spennende. Norge hadde ballen tre ganger i løpet av det siste minuttet, men det rant ut i ingenting.

(NTB)

BEST: Kjersti Grini storspilte da Norge møtte Danmark i kveld.