Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Graff fra NRK til Norsk Toppfotball

Får medieansvaret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Svein Graff har fram til nå jobbet som vaktsjef og prosjektleder i NRK TV-sporten. Nå har han sagt opp jobben i statskanalen.

I stedet hopper han over til den andre siden av gjerdet, og begynner i ny jobb under Kjetil Siems vinger i Norsk Toppfotball.

I første omgang har Graff bare fått et vikariat - men det er nok liten tvil om at han er tiltenkt jobben som mediesjef, som lyses ut om kort tid.

- Det er et vikariat med mulighet til fortsettelse. Jeg kommer til å jobbe med mediebiten; TV-avtalen og pressen generelt. Det blir et sprang fra å være journalist og jakte på nyheter til å sitte på den andre siden av bordet, men jeg synes dette virker spennende, sier Graff til Dagbladet.no.

Liker ikke hemmelighold

Han lover å jobbe hardt for å gi pressen best mulig arbeidsforhold.

- Fordelen er at jeg har bred mediebakgrunn fra NRK, TV 2 og P4, og vet hvordan media tenker. Jeg skal legge til rette, for var det noe som irriterte meg som journalist, var det når folk voktet på hemmeligheter uten å ha noe motiv for det, sier han.

Etter ønske fra det medisinske apparatet ute i tippeligaklubbene, vil direktør Kjetil Siem i Norsk Toppfotball denne sesongen nekte pressen adgang til garderoben etter at kampene er ferdigspilt.

Det ser Graff ingen problemer med.

- Det er først og fremst fordi leger og fysioterapeuter ikke vil ha pressen svirrende rundt, og det må media respektere. Jeg skjønner at de ønsker fred rett etter kampslutt, sier Graff.

<B>SKIFTER BEITE:</B> Svein Graff har allsidig mediebakgrunn fra NRK, TV 2 og P4. Nå skal han sitte på andre siden av bordet som medieansvarlig i Norsk Toppfotball.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!