Graham gir seg ikke

Etter 1-3 tapet for Birmingham i går kom Tottenham-fansen med krav om manager George Grahams avgang. Nå slår Graham tilbake. - Jeg gir meg ikke, sier Tottenham-manageren.

Fansen ropte på den tidligere Tottenham-helten, nå Southampton-manager Glenn Hoddle, da de ble stående igjen en time etter at Tottenham ble ydmyket av Birminghami ligacupen.

- Jeg trenger å ha det beste laget på banen. Når jeg ikke har det sliter vi. Det spiller ingen rolle hvem som er manager, han vil uansett ha det samme problemet, sier Graham.

Graham var langt nede i går kveld, og beskriver kampen som «den verste siden han kom til klubben». Men det er ikke aktuelt for Graham å gi seg som Tottenham-manager.

- Jeg har hatt utfordringer, store utfordringer, før i min karriere, men ingenting som dette. Kanskje bare da jeg dro til Millwall og de var nær bunnen av tabellen. Jeg har alltid visst at dette kom til å bli en test for meg, men jeg skal komme meg gjennom dette. Det vi ikke kan takle er alle skadene på nøkkelspillere. Jeg har ikke klart å løse det problemet, sier Graham, som ikke kommer til å kjøpe nye spillere for å få orden på skadesituasjonen.

- Det er ikke noen løsning å kjøpe nye spillere. Skal vi få inn nye spillere må vi være sikre på at de er bedre enn de som allerede er her, sier Graham.

Tottenham har tapt fire av de fem siste kampene. Til helga kommer Sunderland på besøk til White Hart Lane.