NY KONTRAKT: Caroline Graham Hansen har forlenget sin kontrakt med den tyske klubben Wolfsburg. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NY KONTRAKT: Caroline Graham Hansen har forlenget sin kontrakt med den tyske klubben Wolfsburg. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Caroline Graham Hansen blir værende i Tyskland

Graham Hansen forlenget med Wolfsburg

Caroline Graham Hansen har forlenget sin kontrakt med Wolfsburg fram til sommeren 2019.

Det melder klubben torsdag på sitt nettsted.

Den norske landslagsstjernen har vært i klubben siden 2014. Hennes gamle kontrakt løp bare ut denne sesongen, men nå er den forlenget med ett år.

- Dette er flotte nyheter for oss. Caroline er en spiller med enorm individuell kvalitet, som kan avgjøre kamper med sine ferdigheter. Vi gleder oss over at hun har besluttet å bli hos oss, sier sportslig leder Ralf Kellermann.

Trener Stephan Lerch gleder seg også.

- Caroline er svært verdifull for laget og gir det utrolig mye gjennom sine fremragende ferdigheter. Hun er en spiller av internasjonalt format, og våre motstandere sliter med å forsvare seg mot hennes ferdigheter, sier han.

- Samtidig er hun en lagspiller, noe som framgår av hvor mange av våre mål hun er involvert i forspillet til.

22-åringen gleder seg til å jage flere titler med Wolfsburg.

- Jeg er glad for å skulle være del av dette laget også neste sesong. Vi har alt som skal til for å nå våre mål og vinne flere titler, og jeg vil levere mitt bidrag til det, sier hun.

(NTB)