Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Caroline Graham Hansen blir værende i Tyskland

Graham Hansen forlenget med Wolfsburg

Caroline Graham Hansen har forlenget sin kontrakt med Wolfsburg fram til sommeren 2019.

NY KONTRAKT: Caroline Graham Hansen har forlenget sin kontrakt med den tyske klubben Wolfsburg. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NY KONTRAKT: Caroline Graham Hansen har forlenget sin kontrakt med den tyske klubben Wolfsburg. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder klubben torsdag på sitt nettsted.

Den norske landslagsstjernen har vært i klubben siden 2014. Hennes gamle kontrakt løp bare ut denne sesongen, men nå er den forlenget med ett år.

- Dette er flotte nyheter for oss. Caroline er en spiller med enorm individuell kvalitet, som kan avgjøre kamper med sine ferdigheter. Vi gleder oss over at hun har besluttet å bli hos oss, sier sportslig leder Ralf Kellermann.

Trener Stephan Lerch gleder seg også.

- Caroline er svært verdifull for laget og gir det utrolig mye gjennom sine fremragende ferdigheter. Hun er en spiller av internasjonalt format, og våre motstandere sliter med å forsvare seg mot hennes ferdigheter, sier han.

- Samtidig er hun en lagspiller, noe som framgår av hvor mange av våre mål hun er involvert i forspillet til.

22-åringen gleder seg til å jage flere titler med Wolfsburg.

- Jeg er glad for å skulle være del av dette laget også neste sesong. Vi har alt som skal til for å nå våre mål og vinne flere titler, og jeg vil levere mitt bidrag til det, sier hun.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!