Graham Hansen mister VM:- Norges sjanser er betydelig svekket

Mister stjernespilleren.

<strong> DÅRLIG NYTT:</strong>  Caroline Graham Hansen må stå over VM.  Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
DÅRLIG NYTT: Caroline Graham Hansen må stå over VM. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wolfsburg-spiller Caroline Graham Hansen har fått en akutt forverring på kneskaden og rekker ikke fotball-VM i Canada.

Det norske stortalentet og Tyskland-proffen har lenge slitt med jumpers kne - og kjente store smerter etter den forrige klubbkamp, skriver fotballforbundet.

Etter en grundig legesjekk av landslagets medisinske støtteapparater er konklusjonen nedslående

VM glipper for Norges største stjerne.

- Skaden har blitt akutt forverret den siste tiden. Resultatet av undersøkelsen var også verre enn vi forventet. Hun har store smerter, og det er derfor ikke tilrådelig at hun blir med til VM, sier Truls Straume-Næsheim til fotball.no
Drømmen ødelagt Det vonde kneet har lenge plaget 20-åringen fra Oslo. Nå skal hun bruke tid på å komme tilbake:

- Det har vært en drøm for meg å spille i et VM, men med de smertene jeg har hatt den siste tiden skjønte jeg at det ville bli vanskelig. Selv om jeg er skuffet, så har jeg heldigvis mine beste år foran meg som fotballspiller. Forhåpentligvis har jeg flere store mesterskapsopplevelser i vente. Jeg gleder meg uansett til å følge lagvenninnene mine foran TV-skjermen. Vi har et godt lagt med gode muligheter til å nå langt, sier Caroline Graham Hansen til fotball.no.

Landslagssjef Even Pellerud er selvfølgelig skuffet:

- Enhver trener ønsker å ha med en skadefri Caroline på sitt lag med de ekstreme ferdighetene hun har. Men dette er først og fremst trist for Caroline. Vi reiser til Canada med en sterk og god tropp. Caroline er fortsatt veldig ung, og vi har ennå ikke sett det beste av henne. Det kommer flere mesterskap hvor landslaget og det norske folk vil få stor glede av Caroline, sier landslagssjef Even Pellerud til fotball.no.

Og det er ikke rart sjefen er skuffet. Graham Hansen kunne vært helt avgjørende for norsk suksess i Canada.

- Hun er unik Dagbladets Tormod Brenna er ikke i tvil: Det er et stort slag for Norge.

- Med henne ute, mister laget en joker - kall henne gjerne Norges Messi - spilleren som er i stand til å skape fotballmagi og åpne ethvert forsvar. Caroline Graham Hansen har en eminent teknikk, et rykk og en fotballforståelse som gjør henne unik både som avslutter og ikke minst servitør.

- Hva gjør dette med Norges sjanser i VM?

- Uten henne på laget er det dessverre ingen tvil om at Norges sjanser er betydelig svekket. Kollektivet har med hennes skade mistet sin tryllekunstner. Caroline er en av de ytterst få spillerne som kan avgjøre kamper helt på egen hånd.

Anja Sønstevold (LSK Kvinner) er hentet inn som erstatter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer