Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wolfsburg seriemestere i Tyskland

Graham Hansen og co sikret seriegullet: - Veldig deilig

Caroline Graham Hansen og lagvenninnene i tyske Wolfsburg ble søndag seriemestere i Tyskland for annet år på rad.

SERIEMESTER: Caroline Graham Hansen ble seriemester for andre året på rad med Wolfsburg. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock
SERIEMESTER: Caroline Graham Hansen ble seriemester for andre året på rad med Wolfsburg. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock Vis mer

Tidligere LSK-spiller Ella Masar McLeod scoret begge målene i 2-0-seieren over Essen som avgjorde gullkampen to serierunder før slutt. Wolfsburg har åtte poengs forsprang til tabelltoer Bayern München og kan ikke bli innhentet.

Med til historien hører det at matchvinneren ble utvist med 14 minutter igjen å spille etter å ha pådratt seg sitt annet gule kort. Det la imidlertid ingen demper på feiringen for seriemesterne.

Graham Hansen startet søndagens kamp for Wolfsburg, men ble byttet ut etter 69 minutters spill. Landslagskollega Kristine Minde var ubenyttet reserve for det tyske storlaget.

- Det er veldig deilig å ha sikret gullet før finalene. Litt uvirkelig at vi har klart det med så stor margin, men da smaker det desto bedre, sier Graham Hansen til Dagbladet.

Kommende helg kan Wolfsburg legge på til to pokaler på en uke. Da er Bayern München motstander i cupfinalen i Köln.

- Cupfinalen blir veldig spennende og gøy å spille. Jeg gleder meg veldig, sier Graham Hansen.

Fem dager deretter kan Wolfsburg fullføre en sjelden sesongtrippel med seier i mesterligafinalen mot Ada Hegerberg og Lyon. Også den franske storklubben kan ta tre pokaler denne sesongen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media