Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Graham Hansen om nedturåret: - Jeg holder på å bygge meg opp igjen

Wolfsburg-stjerna er klar for atter et comeback i januar.

SNART FRISK: Caroline Graham Hansen har planer om å returnere til fotballbanen i januar etter å ha vært ute med brudd i leggbeinet. En av de siste kampene hun spilte før hun ble skadet, var denne Champions League-kampen mot Chelsea og Kaite Chapman 5. oktober. Foto: NTB Scanpix
SNART FRISK: Caroline Graham Hansen har planer om å returnere til fotballbanen i januar etter å ha vært ute med brudd i leggbeinet. En av de siste kampene hun spilte før hun ble skadet, var denne Champions League-kampen mot Chelsea og Kaite Chapman 5. oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er på bedringens vei, og håper å være tilbake snart. Når det er januar, så regner jeg med at jeg er klar. 2017 skal være et bra år for min del, sier Caroline Graham Hansen til Dagbladet.

Graham Hansen har slitt voldsomt med skader de siste årene. De siste månedene har 21-åringen, regnet som en av verdens beste kvinnelige fotballspillere, slitt med et brudd i leggbeinet.

- 2016 har vært et år med flere nedturer enn oppturer. Men skader er en del av idretten. Du kan bli skadet når du minst ønsker det.

Nå er hun i Norge. I jula skal hun trene for å bli klar til 2017-sesongen.

- Jeg holder på å bygge meg opp igjen, slik at jeg stiller best mulig til trening i januar. Nå bare gleder jeg meg til å spille igjen. Det er som å vente på bursdagen sin.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?