Graham Hansen satte spikeren i kista og sendte Stabæk ut av Champions League

Scoret begge målene Wolfsburgs 2-1-seier. 3-1 sammenlagt.

SENKET STABÆK: Caroline Graham Hansen scoret begge målene i Wolfsburgs 2-1-seier, som satte spikern i kista og sendte Stabæk ut av Champions League. Her fra det første oppgjøret i Stabæk forrige uke.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SENKET STABÆK: Caroline Graham Hansen scoret begge målene i Wolfsburgs 2-1-seier, som satte spikern i kista og sendte Stabæk ut av Champions League. Her fra det første oppgjøret i Stabæk forrige uke. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Det er av sine egne man skal ha det. Caroline Graham Hansen (19) scoret begge målene for Wolfsburg da Stabæk ble slått 2-1 i den andre kampen i mesterligaens 16.-delsfinale i fotball torsdag.

Mye var gjort etter at tyskerne vant 1-0 i den første kampen som ble spilt på Nadderud i forrige uke.

Med 3-1 sammenlagt var det ingen tvil om. Stabæks mesterligaeventyr er over for denne gang, mens Wolfsburg er videre til åttedelsfinale. Der venter de østerrikske mesterne Neulengbach.

Wolfsburg er regjerende mesterligavinnere etter 4-3-seieren over svenske Tyresö 22. mai i år, slik sett kan en si at Stabæk kom fra oppgjøret med æren i behold. Den norske klubben har også slitt stort med skader den siste tiden, og flere av lagets beste spillere har ikke kunne deltatt i mesterligakampene.

12 minutter tok det før den norske 19-åringen scoret i returoppgjøret i Tyskland. Melissa Wiik reduserte til 1-1 etter 11 minutters spill i 2. omgang, men med seks minutter før full scoret Hansen sitt annet for dagen foran 1234 tilskuere.

Caroline Graham Hansen byttet fra Stabæk til Wolfsburg i sommer, og den norske landslagsspilleren har vist at hun har taklet overgangen til tysk fotball på utmerket vis.

(NTB)