Graham Hansen scoret da Wolfsburg røk ut for Hegerbergs Lyon

Caroline Graham Hansen scoret kampens eneste mål da Wolfsburg slo Lyon 1–0 i mesterligakvartfinalen. Sammenlagt ble det 2–1 til Ada Hegerbergs franske lag.

SCORET - TIL INGEN NYTTE: Caroline Graham Hansen scoret da Wolfsburg slo Lyon og Ada Hegerberg, men det var Lyon som gikk videre. Her i aksjon mot Niamh Fahey og Chelsea i en tidligere Champions League-kamp. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock 
SCORET - TIL INGEN NYTTE: Caroline Graham Hansen scoret da Wolfsburg slo Lyon og Ada Hegerberg, men det var Lyon som gikk videre. Her i aksjon mot Niamh Fahey og Chelsea i en tidligere Champions League-kamp. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hegerberg, som startet på benken i det første oppgjøret som laget vant 2-0, var tilbake fra start i hjemmeoppgjøret.

Verken hun eller noen av hennes lagkamerater maktet å tegne seg på scoringslisten på eget gress og etter 82 minutter ble det spenning i kampen da Wolfsburg ble tildelt et straffespark.

Caroline Graham Hansen tok ansvar fra straffemerket og plasserte ballen sikkert til høyre for Lyon-målvakt Sarah Bouhaddi.

Wolfsburg klarte aldri å få den viktige 2-0-scoringen som ville gitt ekstraomganger og dermed er Ada Hegerberg og Lyon klare for semifinale i mesterligaen.

Det er også Bayern München, Barcelona. Manchester City tar imot danske Fortuna Hjørring torsdag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer