SCORET - TIL INGEN NYTTE: Caroline Graham Hansen scoret da Wolfsburg slo Lyon og Ada Hegerberg, men det var Lyon som gikk videre. Her i aksjon mot Niamh Fahey og Chelsea i en tidligere Champions League-kamp. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock 
SCORET - TIL INGEN NYTTE: Caroline Graham Hansen scoret da Wolfsburg slo Lyon og Ada Hegerberg, men det var Lyon som gikk videre. Her i aksjon mot Niamh Fahey og Chelsea i en tidligere Champions League-kamp. Foto: Kieran Galvin/REX/Shutterstock Vis mer

Graham Hansen scoret da Wolfsburg røk ut for Hegerbergs Lyon

Caroline Graham Hansen scoret kampens eneste mål da Wolfsburg slo Lyon 1–0 i mesterligakvartfinalen. Sammenlagt ble det 2–1 til Ada Hegerbergs franske lag.


Hegerberg, som startet på benken i det første oppgjøret som laget vant 2-0, var tilbake fra start i hjemmeoppgjøret.

Verken hun eller noen av hennes lagkamerater maktet å tegne seg på scoringslisten på eget gress og etter 82 minutter ble det spenning i kampen da Wolfsburg ble tildelt et straffespark.

Caroline Graham Hansen tok ansvar fra straffemerket og plasserte ballen sikkert til høyre for Lyon-målvakt Sarah Bouhaddi.

Wolfsburg klarte aldri å få den viktige 2-0-scoringen som ville gitt ekstraomganger og dermed er Ada Hegerberg og Lyon klare for semifinale i mesterligaen.

Det er også Bayern München, Barcelona. Manchester City tar imot danske Fortuna Hjørring torsdag.

(NTB)