<strong>GIKK BORT:</strong> Graham Taylor, til venstre, her sammen med trenerkollegene Sven Gøran Eriksson og Fabio Capello under en minnestund for Bobby Robson i 2009. Foto: NTB Scanpix/REUTERS/Owen Humphreys
GIKK BORT: Graham Taylor, til venstre, her sammen med trenerkollegene Sven Gøran Eriksson og Fabio Capello under en minnestund for Bobby Robson i 2009. Foto: NTB Scanpix/REUTERS/Owen Humphreys Vis mer

Engelsk fotball:

Graham Taylor er død

72 år gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere England-manager Graham Taylor er død, melder Birmingham Mail.

Avisen skriver at de mottok nyheten om 72-åringens bortgang i ettermiddag.

- Det er med stor sorg vi meddeler at Graham gikk bort i sitt hjem i morges som følge av et sannsynlig hjerteinfarkt, skriver familien i en uttalelse gjengitt av NTB.

- Familien er knust av dette plutselige og totalt uventede tapet.

Taylor ledet Aston Villa fra andredivisjon til andreplass i førstedivisjon mot slutten av 1980-tallet, og tok senere over jobben som engelsk landslagssjef.

Taylor var Englands manager da Egil Olsens Norge herjet på tidlig 90-tall, og måtte tåle uavgjort og tap for Drillos i kvalifiseringen til VM i 1994, da Norge gikk til mesterskapet på bekostning av engelskmennene.

Motgangen med England gjorde at Taylor fikk hard medfart i britiske medier.

Han har også trent Lincoln, Watford og Wolverhampton, og var senere fotballekspert i BBC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer